В ЦСКА останаха без премии преди празниците

14:08
В ЦСКА останаха без премии преди празниците
Футболистите на ЦСКА няма да посрещнат празниците в добро настроение. Причината е, че те няма да получат премии за серията си от победи в края на есенния полусезон. Липсата на допълнителни бонуси е заради класирането на отбора извън челната тройка.

Това е и мотивът на ръководството на клуба да не награди играчите с допълнителни пари. Те взеха премии единствено за важната победа над Локо (Пд), но тогава мачът беше с много голям залог и босовете решиха да стимулират допълнително футболистите. На „армейците" им бяха обещани и по 3000 евро за успеха над Рапид във Виена, но все още чакат парите си. В последните години стана практика в ЦСКА да не се взимат премии, когато тимът не е на върха, а в момента отборът е едва на пето място.

По всичко изглежда, че за празниците футболистите трябва да се утешат със заплатите си за октомври. Шефовете вече платиха забавените възнаграждения за месеца, както и 20-те процента, които бяха забавени за месец септември. Футболистите обаче ще приберат парите си за ноември едва след Нова година. Проблемите на ръководството с изплащането на високите заплати продължават, като собствениците на ЦСКА правят всичко възможно да намалят разходите със съкращения в администрацията на клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
21.12.2010 14:58

хахаха, абе ще се оправят футболистите на ЦСКа, имат повече пари от обикновенните хора, криза е пък и ръководството не става много и се стискат и те