Литекс продава Нифлор на гръцки опашкар

13:03
Литекс продава Нифлор на гръцки опашкар
Елитният гръцки Пансерайкос ще се подсили с голмайстора на родната "А" група от миналия сезон Уилфред Нифлор, твърди "Тема Спорт". Информацията бе потвърдена и от публикации в южната ни съседка.

Сръбският треньор на тима Драган Кокотович от дълго време иска да привлече качествен нападател, който да реши проблемите в атака. След 15 изиграни кръга Пансерайкос е закъсал здраво и се е запътил към изпадане. Отборът е на 14-а позиция и ще води битка за оцеляване с Астерас Триполис, Атромитос, Паниониос и Керкира.

Кокотович е гледал няколко срещи на Литекс и е останал впечатлен от формата на Нифлор. Според медиите в Гърция дори офертата за правата му вече е постъпила в канцеларията на ловчанлии. Договорът на 29-годишния французин с оранжевите изтича през лятото, но двете страни преговарят той да премине в Пансерайкос още през януари срещу трансферна сума.

Шампионите вече работят и по намирането на заместник на тарана. Със задачата да намери класен голмайстор е натоварена мениджърката на Гара Дембеле Мадам Ба.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Berrba
24.12.2010 12:50

Ох дано не е алкохолик като ГАРАТА *beer*