Роналдо и Погатец се бият в тунела на \"Олд Трафорд\"

18:24
Роналдо и Погатец се бият в тунела на \"Олд Трафорд\"
Крилото на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо и капитанът на Мидъзлбро Емануел Погатец са били разтървани в тунела на полувремето на снощния мач между двата тима на стадион "Олд Трафорд". Персоналният двубой между двамата започна да личи още от самото начало на срещата, но малко преди полувремето Роналдо се оплака пред рефера Мартин Аткинсън, че е бил хванат за гушата от Погатец и крилото поиска дузпа за Юнайтед.

Вестник "Таймс" написа днес:

"Двамата играчи започнаха да налитат един на друг и застанаха глава до глава в тунела, като двамата започнаха да си крещят, а част от хората от щаба на Боро налетяха на Роналдо."

Сър Алекс Фъргюсън пък заяви след мача: "Изглежда Погатец го хвана за гушата. Това се случва често в наказателното поле. Преди няколко години реферите разговаряха с играчите по този въпрос и казаха, че ще предупреждават веднъж, а след това ще следва червен картон за провинилия се състезател. Нищо обаче не се случва оттогава."

"Битките" на Роналдо с противникови играчи вече стават обичайна гледка, след като португалеца се спречка наскоро с Майкъл Доусън от Тотнъм и с Анди Уилкинсън от Сток Сити, след като те му влязоха по-грубо. Самият Погатец пък не е обичан много на "Олд Трафорд", след като след едно безумно влизане в началото на сезона контузи тежко младата звезда на "червените дяволи" Родриго Посебон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beckhamchetoo
04.01.2009 17:44

А бе тоя смешник Погатец какав футболист е бе тои знае да изцисти топката напред да ритне играч или да се сбие.Кои му е казал че става за нещо пълен смешник.

koko80r
31.12.2008 16:28

Поналдо е разглезен селянин!!!Тва е

AL1967
31.12.2008 15:16

Погатец е пълен идиот който е сгрешил спорта

Crissstiano
31.12.2008 13:15

fawlty_towers 9 гола с глава мисля че е много добре.Весело изкарване и на теб

fawlty_towers
31.12.2008 13:03

Абе най-добрия и следващия носител на Златния Цървул несъмнемо е Гацо Бацов.А съм чул нещо против тоя "извънземен" футболист ше има шамари.

cesekarchetooo
31.12.2008 12:47

Всичко зависи от моментната форма. През миналия сезон Роналдо показа много висока класа и сякаш изявите му извън терена бледнееха пред това на самото игрище. През този сезон за съжаление е точно обратното и тази тема е поредното доказателство. Меси в момента е в отлична форма и е най-добрия футболист в света. Мразя "каталунците", но това е положението.
А ако говорим за испански футболисти, за мен Давид Вия е с класи над Торес - то се видя на европейското, а и след това в квалификациите на Испания.
Айде весели празници.

bosingwa
31.12.2008 12:27

Стига сте сравнявали роналдо и меси ако говорим за игра с глава роналдо неоспоримо че е много по добър ,роналдо мое да стреля с двата крака а меси все още не е показал 4е може пласирането на роналдо и завърщващия му удар са по добри , това не може да се успори .Но в момента роналдо се е превърнал в един паля4о ,който няма нищо общо с представянето си през последните 3 сезона .През последните две години роналдо постонно играеше с топката ,трудно някой му отнемаше и движеше цялата игра на отбора си , а сега виждаме че по рядко играе с топката и много често я губи.А колкото до меси в настоящия момент със сигурност тои е най добрия футболист.Той се отличава с техника която никой в съвременния футбол не притежава и най вероятно той ще е следващия носител на златната топка

CSKA_champions
31.12.2008 12:19

Роналдо е подлия смотан мангал.Меси със затворени очи може да го победи,ако играят един срещу друг.(Мразя Барселона,но Меси е
много по-добър от "манекена"!)
Иначе Торес е най-добрият играч в света заедно с Меси.

fawlty_towers
31.12.2008 12:02

Crissstiano, не се пъни да сравняваш МЕСИ с Роналдо моля те! Я ми кажи от тея 42 гола колко са вкарани с глава? За какво пласиране на МЕСИ да говорим след като той прави играта на Барса и почти всичките му голове са след самостоятелно рейтове..?! Няма база за сравняване. Не ставай смешен.

iksvel
31.12.2008 10:56

За играта с глава не съм сигурен, понеже рядко им се случва да играят с глава на Меси и Роналдо. А за пласирането и дума да не става - Меси си е много по-добре, винаги е на точното място в точното време, докато Роналдо просто получава много пасове - все някой ще го стигне.

iksvel
31.12.2008 10:53

Crissstiano, в последните няколко мача на Юнайтед Роналдо изпусна поне 10 положения заради слабия си удар... Ти гледай малко по-обективно на нещата, аз не съм фен нито на Манчестър, нито на Барселона.

Crissstiano
31.12.2008 10:36

3 Неща в които Роналдо е по-добър от Меси-игра с глава,пласиране и удар.iksvel незнам как можеш да напишеш че завършващия удар на Меси е по-добър от този на Роналдо гледай малко обективно на нещата

iksvel
31.12.2008 10:28

barcata, добър коментар, само за едно нещо не съм съгласен. Лионел Меси не е достигнал тавана на възможностите си. Нещо повече, той е по-млад от Роналдо и има да показва на света много повече от жалкия португалец. Да, наистина Роналдо е добър. Но не е нищо особено. Направи 1 добър сезон с 42 гола и това е! Този сезон колко гола има? Някъде към 12-13! А асистенциите му са два пъти по-малко. Освен това играта му не е красива заради честите падания по тревата. А Меси го превъзхожда във всяко едно отношение - бързина, техника, контрол над топката, завършващ удар и много други.

TOPUZAKOV
31.12.2008 10:25

Ще отговоря на тез които казват че Роналдо е най-добър.Верно играе не мога да си кръва душата но той е едно ЛИКЕ пълен боклук.Само си спомнете пък и в статията пише с колко хора се е спречквал

cris_ronaldo07
31.12.2008 10:01

Погатец си беше виновен, играе супер грубо и не само в тоя мач!!!А за Роналдо вие к'во искате-всички го спъват, секи иска да го контузи много ясно , че ще се пази !!!Медийното внимание непрекъснато е насочено към него-има много злоба и завист към него и от страна на много футболисти...И въпреки това Роналдо си остава един класен играч

FLY_I
31.12.2008 09:59

Тоя малоумник Погатец е виновен, той е много гаден играч и рита като животно.Най-нормалната реакция на всеки играч,който е бил провокиран на терена,е да забие два-три шамара в тунела,щото ако го направи на игрището следва червин картон.
Виждам също,че има много комплексирани хора които завиждат на Роналдо.
barcata, това за формата е вярно,но все пак Роналдо Феномена и Роналдиньо заслужават да се отнасяме към тях с уважение за това което са били.

violeta56
31.12.2008 09:48

хайде Погатец надани му една кофа на тоя смешник

barcata_
31.12.2008 02:54

роналдо си е роналдо ако не бе ман юн да го вземе кой знае дали щяме да го гледаме сега, а до колкото дали е наи известния играч в света всеки знае че не е има много известни не е само той.а сега и на въпроса дали е най добрия в света хай ако много разбирате си го кажете отличава се с техника с бързина но за жалост на футболистите мисленето не им е сила но до колко дали е най добър неможе да се каже меси кака рибери фабрегас хави и мно др тези играчи са стигнали тавана на възнижностите си няма на каде повече но за жалост може да слезнат много на доло, случай роналдиньо помислете беше двигателя на барса дори за над 100 мл него продаваха но мина световното и той стана бавен пълен и ненужен само 20 мл бе взет от милан за него такаче искам да кажа роналдо може всеки момент да се срине и всички лека по лека ще забравим кой е бил той помнители истинския Роналдо Феномена къде е той сега ?

LZH
30.12.2008 23:43

Crissstiano Благодаря ти за подкрепата..

Resorter
30.12.2008 23:29

Пак ли тоя Австрийски дървар-трагикомик Погатец ве..... Роналдо може да е жена, но в случая заставам на негова страна.

Crissstiano
30.12.2008 23:26

fawlty_towers За теб може да са по-добри,но за някой не са и да ти кажа че на Роналдо повечето играчи му влизат така сякаш искат да сложат край на кариерата му така че не е много трудно човек да си помисли че има фал

fawlty_towers
30.12.2008 23:22

Аз ще ти отговоря - самото му излъчване е циркаджийско, постоянните му безпричинни падания и въргаляния по терена. Не ти ли стига. Нито е най-известния, нито най-добрия. Има далеч по-добри момчета, който се изявяват предимно на терена а не извън него, визирам Меси, Кака, Бензема -много по-добри от Роналдо.

LZH
30.12.2008 23:10

morcelano бихте ли ми отгожорили какво му е циркаджийското?

morcelano
30.12.2008 22:52

това е относно роналдо просто един циркадйия

morcelano
30.12.2008 22:50

Роналдо наистина е талантлив дали е наи добрия няма да споря за6тото всеки си има видания за играта но вси4кият му футболен талант бледнее пред циркаджийските му историй

LZH
30.12.2008 22:44

Роналдо подава на Бербатов.Вярно е,че не е много често ,но се пак той е нов и явно му е малко трудно.Ако гледаш MUtv ,щом си фен на Юнайтед ,като мен,трябва да си гледал как приятелско Роналдо и Уейн Рууни се държаха с него..

LZH
30.12.2008 22:40

Колкото до "двубоя " на Роналдо с Погатец според мен не е много нормално за футболист,като него но се пак секи се изнервя нали? пък и щом са приели правилото , което Сър Алекс споменава малко по-доло в статията е трябвало съдията да предупреди Погатец,така лично мое мнение Роналдо няма вина в случея..

JohnTucker
30.12.2008 22:40

Аз съм от Манчестер Юнайтед обаче тва Роналдо е най-тъпото копеле дееба манекенчето тапо..1-во само симулира ,2-ро при най-малкото докосване ляга на земята и реве като малко дете ако не му дадат фал и 3-то не подава на БЕРБАТОВ ..Нема ли най-после да почнат да му свират садиите като хората и да си седне на задника..

LZH
30.12.2008 22:34

Crissstiano ахахах ,и какво щеше да се случи ако беше вкарал въпреки,че е "чул" сигнал?!?Ако бях на негово място щях да хвана топката а не да я отклонявам.Роналдо си е манакен,от където и да го погледнешChelsea Извинявай Роналдо може да е манекен ама пак ви бихме нали?.. това,че не спечелихте шампионската лига не е по вина на никой от Ман Юнайтед а си е само Ваша ..айде стига с тези болни амбиций..

cayenne
30.12.2008 22:31

Каквото и да говорим в момента Роналдо е номер 1 в света и не случайно получи златната топка ... така че говорете нещо от сорта на манекен е и т.н. Когато фактите говорят и боговете мълчат ...

fawlty_towers
30.12.2008 21:53

Не за мен най-добрия в момента е Меси- просто изпълва с играта си. Относно развитието на Роналдо - май няма да е в Манчестър Юн .Както ти казваш достигна пика си за този отбор

Crissstiano
30.12.2008 21:49

За мен Роналдо е по-добър за теб Роналдиньо,но Роналдо може да се развие още,а Роналдиньо сякаш достигна пика в кариерата си

fawlty_towers
30.12.2008 21:45

charpaka, прав си че симулаций има и винаги , ще има. Но тоя се улива и вече повече дразни отколкото радва с играта си..не съм ли прав?

Crissstiano
30.12.2008 21:44

fawlty_towers Само щи кажа че Роналдо е млад и не мисля че на неговите години Роналдиньо беше толкова добър

bacardy_breezer
30.12.2008 21:44

хмм немога да разбера защо винаги се излива толкова пумия върху Роналдо?Вярно аз не съм му някакъв фен , но все пак оценявам играта му,момчето тича ,раздава се,бележи голове и какво като е манекен?Дори смятам ,че по-голямата част от хората , които пишат ,че е гей,манекенче,педал и тнт го пишат именно от завист , защото освен че е добър футболист всеизвестно е ,че Роналдо е харесван от огромна част от нежния пол.Както казах по-горе аз не съм му фен,нито негов , нито на Юнайтед , но все пак оценявам труда,усилията и таланта на хората.Желая на всички весело посрещане на новата година и да не прекалявате много с пиячката

charpaka
30.12.2008 21:43

Каквото и да си говорим симулациите ги има във футбола, ное ги прави само Роналдо. Просто всички са се настроили срещу него, защото е най-добрия в момента. Такива зверове като Погатец са за ръгби, а не за футбол. Футбола е зрелище и класа, а не касапница.

fawlty_towers
30.12.2008 21:41

А да бъде сравняван с Рони е най-малкото - смешно. Несъвместими понятия са Рони и Роналдо...Мисленето на Рони, допира му с топката, рейтовете ...на висота са и на светлинни години от тоя манекен. със здраве

cesekarchetooo
30.12.2008 21:40

Не е виц, а констатация, а пък и Коледа вече мина.
Бъди здрав и "влез в правия път".

fawlty_towers
30.12.2008 21:37

nachoss тоя женчо не може муха да убие, ти ми говориш за пребиване на хора...хах а това за топ-журналистите който са го избрали - хората нямаха друг избор само заради 40-те гола...единствената причина поради която тоя симулант спечели Златната топка.

Jayfrog
30.12.2008 20:48

Роналдо е мн добър играч,но никога няма да стигне Рони които според мене има повече идеи в главата и по-добра техника..Роналдо си е маникенче,но таланта му е неоспорим..Каквото и да кажете не можете да го стигнете.Що да не носи гел ? Кво му пречи !? Така иска така прави..Когато някои от тука отиде в Ман.Ютд. да дойде да ми се обади ...Се пак зе Златната Топка малко ли ви се струва ?!

pet_14
30.12.2008 20:26

"След като видях колко си "надарен" във словата, предпочитам да не те засичам повече. "
Това Коледен виц ли е какво ?

cesekarchetooo
30.12.2008 20:14

След като видях колко си "надарен" във словата, предпочитам да не те засичам повече.

pet_14
30.12.2008 20:12

cesekarchetooo
хо-хо-хо дам майтап,ама поне знаят как да се ебават с манекенчето *lol* *lol* *lol*
Аре весели и на теб и когато влезеш в правият път тогава може пак да поспорим

cesekarchetooo
30.12.2008 20:07

pet_14, споко, и аз го четох това. Отдолу пишеше, че всичко е на майтап, но ти тия работи ги пропускаш, нали? А иначе за играта му с ръка в полето на Сити, дали е играл волейбол ли, баскетбол ли /и ти вече си изгуби мисълта/ това за прическата са пълни глупости. Прочети какво каза след мача, няма смисъл да ти обяснявам аз... Весели празници ти пожелавам и дано поумнееш!

nachoss
30.12.2008 20:05

Абе вие прости ли сте? Този "играч" Погатец за малко не направи това, което направиха на Едуардо от Арсенал. Той си е известно ренде, а вчера не СПРЯ да рита като говедо. Аз ако съм на мясотот на Роналдо бих му вкарал два. Не ми обяснявайте какво е ставало преди седмици, месеци,години. Топ журналисти го избраха за най - добър футболист, а той е в личното си право каквото иска да си слага на косата. Когато ти станеш като Роналдо ми се обади. Поне не се проявява селяндурската и да пребива невинни хора!

pet_14
30.12.2008 20:03

"Все пак трябваше да измислЕ някоя долнопробна лъжа . . . Не че някой щеше да му повярва,но . . .
Чеше си език. . . "
тцтцтц лоша клавиатура . . .

pet_14
30.12.2008 20:00

Все пак трябваше да измисля някое долнопробна лъжа . . . Не че някой щеше да му повярва,но . . .
Чеше си език. . .

Crissstiano
30.12.2008 19:56

АЗ ти казвам той кво каза все пак със него се случи

pet_14
30.12.2008 19:53

Crissstiano
офффффффффффффффф
И за това после руни,роналдо и фъргьосън и тримата казаха 4 различни неща в последствие . . .
Смешен си,не усещаш ли ?

Crissstiano
30.12.2008 19:39

pet_14 Ако си мислиш че удари топката с ръка срещу Сити за да не си развали прическата си многа далаче от истината, просто си помисли че е свирено нарушение и затова не вкара

pet_14
30.12.2008 19:35

cesekarchetooo
Аха . . . Сега разбра ли защо роналдо игра баскетбол срещу Сити ?
А и между другото ако си влзиал във фен сайта на Юнайтед,а аз влизам само и единствено заради Бербатов и Рафаел там имаше такава статийка И аз съм се подготвил споко !

eXpLos1oN
30.12.2008 19:28

Колкото и да го опсуваш Роналдо, все ще му е малко. Да го зимат Реал Мадрид и да му приключва кариерата на "футболист" !

cesekarchetooo
30.12.2008 19:28

pet_14 , мен пък ме вбесява друго нещо - когато човек няма аргументи и си измисля или обижда. Позна ли се в описанието?

pet_14
30.12.2008 19:26

Ей разбирачи ?!?!?
Аз до сега не съм виждал и един футболист , който играе волейбол по-време на официален футболен мач само и само за да не си развали прическата !
Пъък и като добвим ,че педерастчето(роналдо) не иска да излезе на терена, защото са му скрили гела . . . ЗА КВО СИ ГОВОРИМ ?!?!?
Не си спомням в в близките 3-4 месеца Роналдо да е измъквал Юнайтет. .
Иначе е най-добрия нали. . . В какво ? В симулиранията и падания нали ?
Аре като се изкажете неподготвени ме вбесявате

Crissstiano
30.12.2008 19:25

Не си написал това на няма значение защото веднага ще ти кажа асистенцията към Бербатов срещу Олборг,асистенцията към Рууни на световното 2 пъти изведе Манучо на чисти позиции срещу Стоук и съм забелязал че доста често стига до аутлинията и центрира топката към съотборнците,така че според мен не си прав

sersema
30.12.2008 19:19

Crissstiano, чети по-внимателно!!!Казах от началото на полу сезона, а не специално за вчерашния мач!Лакомията му е невероятна!!

Notlike
30.12.2008 19:16

Самочувствието му проваля таланта Роналдо може да е добър, но с тези падания за дузпа ме отвращава. Ако съдиите почнат да му съдят симулациите, този ще играе по 5 мача в ПШ на сезон...

cesekarchetooo
30.12.2008 19:13

stoqn_maradona, май за теб футбола е непонятна игра... Роналдо цял свят го признава, че е най-добрия играч, ти тук си тръгнал да ми развиваш някакви теории как бил слаб играч. В последните няколко мача Роналдо няма нито една симулация, просто постоянно го ритат. Играча на Сток си заслужи червения картон миналия мач. И сега Погатец заслужаваше картон за грубата си игра срещу Роналдо, но не го получи. А то се видя, че си го хвана за гушата, просто това не е за дузпа според мен. Айде със здраве и весел празник ти пожелавам...

Crissstiano
30.12.2008 19:12

stoqn_maradona Със сигурност знам по-добре от тебе как се играе,а ти как може да отричаш таланта му немога да разбера

Crissstiano
30.12.2008 19:10

Поредния който не гледа мачове на Манчестър,а говори.sersema кажи ми вчера колко пъти Роналдо изведе на добри позиции съотборниците си

stoqn_maradona
30.12.2008 19:08

абе Crissstiano абе братле ти имаш ли си на понятие как се играе футбол...Май не,а? Щом твърдиш че един манекен е най-добрия май не си мн на ясно с нещата..Кво прави тва момче само бяга,върти се на топката и после симулира...Били го спъвали,той сам пада...

deko1991
30.12.2008 19:08

роналдо само симулира и се лигави и се някой му виновен и аз глудах мача прост симулант

sersema
30.12.2008 19:05

Няма ли най-после на тоя Роналдо да му резнат някакво наказание от FA!Oт началото на този полу сезон нещо много му скочи самочувствието, а не играе нищо!За мен Роналдо е най-големия симулант и егоист!Ако той играе за отбора, а не само за себе си, Манчестър няма кой да ги спре!

Crissstiano
30.12.2008 19:03

Тва ренде Погатец кво са прай на мъж,на терена незнай къде са намира ама то само с ритане не става.Вчера ми беше много интересно играчите на Боро правят фалове за картон,а крещят към съдията че няма нарушение,ама Роналдо по друг начин няма как да го спрат защота е с класи над тях

miros008
30.12.2008 18:52

Абе много сте зле Погатец си беше виновен в мача това , че Роналдо си е такъв е друг въпрос.

Lionheart
30.12.2008 18:51

Роналдо симулира и сигурно е ядосал Погатец.

iksvel
30.12.2008 18:48

Гледах мача и мога да кажа, че той не го хвана за гушата, а положи ръка малко под нея. Но тоя нежния Роналдо веднага иска дузпа. А в тунела се прави на мъж и крещи, понеже знае, че наоколо има негови съотборници, които да му спасят кожата, ако нещата загрубеят...

fawlty_towers
30.12.2008 18:41

"Роналдо се бие..." - хахахахаха това виц ли е ?! Тоя пишман-футболист, манекен-марионетка и за бой не е - само чурки ше го опраят.