Пирин пред разпадане

12:43
Пирин пред разпадане
Кризата в Пирин се задълбочава, независимо от оптимистичните изказвания на кмета на Благоевград Костадин Паскалев и председателя на oбщинския съвет Косьо Хаджигаев,  твърди "7 дни спорт".

10 футболисти вече са пуснали молби за разтрогване по вина на клуба, Играчите се заканват да предявят граждански иск към Пирин за неизплатени възнаграждения и осигуровки. Двама от тях вече се разбраха с ръководството и се разделят по взаимно съгласие. Това са Зоран Златковски и Борис Кондев.

"Всички момчета заявиха, че ако си получат заработените възнаграждения и видят наченки на подобрение във финансовото състояние на клуба, нито един от тях няма да напусне клуба. - Имаме нужда да се храним, да се обличаме и да се радваме на живота. Явно на фотосинтеза няма да стане. Затова предприемаме тези мерки, принудени сме от недоимък и мизерия", жалват се играчите.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
19.12.2010 16:53

още когато тая мутра Наков дойде в клуба и ми стана ясно че така ще стане,с неговите големи обещания и изхвърляния,много добре си знаех че идва само да източи парички