Бенитес с ултиматум: Напускам, ако Интер не купи трима нови

10:21
Бенитес с ултиматум: Напускам, ако Интер не купи трима нови
След като спечели първия си трофей с отбора, треньорът на Интер Рафа Бенитес побърза да използва момента, за да постави ултиматум пред ръководството.

Вчера испанският специалист изведе тима до световната клубна купа и веднага заръча на ръководството да му осигури поне трима нови футболисти през зимата. "Нерадзурите" страдат най-много от липсата на централен защитник, след като Валтер Самуел е аут до края на сезона, а синхронът между Лусио и Марко Матераци не е на ниво.

"Мисля, че отборът трябва да се укрепи стабилно през зимата, сега е моментът да сторим това. Играчите са смазани от умора и ни трябват най-малко трима нови футболисти, за да може да постигнем целите си. Имаме да наваксваме доста и се нуждаем от нови играчи, за да успеем да окомплектоваме отбор, който може да ни помогне да функционираме нормално. През лятото исках три нови попълнения, но нито едно от тях не ми бе осигурено. Интер трябва да купи трима нови футболисти плюс защитник, който да замени Валтер Самуел. Ако не се изпълнят условията ми и не бъдат привлечени нови играчи, тогава от Интер ще трябва да се разберат с агента ми", каза Бенитес.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

skubidu3
20.12.2010 00:50

Бенитес е велик треньор и няма да се очудя ако Интер спечели ШЛ. Интер постигнаха трибъл след две години ръководство на "Специалния", отбора на Интер е от стари футболисти. Наистина трябва да се подмлади отбора. С дърти К.....И стар бардак не се прави. Пък и да си кажем истината, а тя че Интер вкараха гол от чиста засада на Барселона и този гол ги класира. Това е истината за ШЛ. Видя се че "Специалния" с новия си "БАЛЕТ" не успя да им пръдне на Х.я на Барса.

Kalinho
19.12.2010 16:33

Това му се вика наглост *smile* вместо да се моли да не го уволняват, че след това няма кой да се излъже да го вземе на работа той ултиматоми поставя

TorresSanz9
19.12.2010 13:42

stoqn90 напълно съм съгласен с теб!
Изобщо не харесвам политиката на Бенитес! Той само купува играчи, а не ги развива! Никакъв тренъор не е тоя! Живее си с финала на ШЛ от Истанбул 2005!

DuFkaTa
19.12.2010 13:36

Наследи отбор спечелил требъл и го докара до 7-мо място в сериа А а сега и ултиматоми поставя *wink*

LondonLeons
19.12.2010 13:30

чак и нагъл бе *lol* вместо на него да поставят ултиматум , той поставя *sick*

stoqn90
19.12.2010 13:13

да се маха, развали ливърпул сега и интер

holeg
19.12.2010 12:27

Първо това е вторият трофей под ръководството на РБ (супер купата на италия *wink* ) Второ тепърва започваме да мачкаме с РБ *beer*