Левски заточи Балтанов и Щърков под наем във Видима

08:51
Левски заточи Балтанов и Щърков под наем във Видима
Левски прати двама свои футболисти в Севлиево по сделката за вратаря на Видима Пламен Илиев. Става дума за скандалния напоследък халф Лъчезар Балтанов и левия бек Калин Щърков. Клубът от Севлиево официално потвърди за бартера.

Лъчезар Балтанов така и не се наложи като титуляр въпреки шансовете, които имаше. Не успя да оправдае очакванията, освен това го тормозеха и доста контузии тази есен. В крайна сметка на "Герена" решиха да го махнат. Балтанов бе предлаган на Славия, но треньорът на "белите" се отказа набързо след пиянската изцепка на халфа от онзи ден. Юношата на "сините" би по промили Гара Дембеле и се удари пиян с колата си в петък сутринта. Кръвната проба показа 2 промила алкохол.

От Видима Раковски обаче склонили да приберат Балтанов, както и защитника Калин Щърков. Левият бек дойде като свободен трансфер в Левски през лятото, но записа само два мача за "сините". Вторият бе в четвъртък в Лига Европа срещу Спортинг Лисабон. И трети футболист на Левски може да премине във Видима като част от сделката за Пламен Илиев. По всяка вероятност това ще е юношата Ивайло Димитров.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация