Бирмингам - Нюкасъл стана третият отложен мач от Висшата лига

14:34
Бирмингам - Нюкасъл стана третият отложен мач от Висшата лига
Трети двубой от днешната програма на английската Висша лига бе отложен, заради обилните снеговалежи на Острова, като освен Уигън - Астън Вила и Ливърпул - Фулъм, и Бирмингам - Нюкасъл няма да се играе днес.

В съобщение на официалния сайт на Бирмингам се казва, че реферът на срещата Майк Джоунс и местните власти са поискали мачът да бъде отложен, поради мерки за сигурност.

Теренът на стадион "Сейнт Андрюс" е в добро състояние и позволява провеждането на мача, но пътищата във втория по големина град в Англия са опасни.

По този начин от предвидените за днес шест двубоя, до момента останаха само три, като и тяхното провеждане не е сигурно.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
18.12.2010 15:49

Гадно, но срещу времето неможем да се борим, трябва да има зимна пауза в Висшата Лига, няма да гледаме този уикенд Висша лига, а за Манчо е най-гадно, 2 отложени мача

Gogata85
18.12.2010 14:41

ето това е професионализъм. терените на някой от стадионите са годни за игра и няма да има проблем за футболистите,но властите мислят за сигурността на феновете както вътре така и извън стадиона