Официално: Снегът прецака и мача на Ливърпул

13:54
Официално: Снегът прецака и мача на Ливърпул
Съботната среща между Ливърпул и Фулъм бе отложена заради лошите атмосферни условия, съобщи официалният сайт на Висшата лига.

Двубоят Уигън - Астън Вила, също от днешната програма на Висшата лига, вече бе отложен заради падналия сняг. Същата е причината и за отлагането на Ливърпул - Фулъм.
"Официални лица на Ливърпул се срещнаха днес с полицията, за да преценят атмосферните условия", съобщи представител на Ливърпул.

"Безопасността на всички фенове, които щяха да присъстват на мача, е на първо място и въпреки, че терена на стадион "Анфийлд Роуд" става за игра, атмосферните условия около съоръжението са такива, че трябваше да се вземе това решение за отлагането на двубоя. Всички продадени билети ще останат валидни за новата дата на двубоя. Освен това ще предложим възстановяване на парите за билите и ще публикуваме крайна дата, докогато ще е валидно това предложение", добави той. В Чемпиъншип също имат проблеми с отложени срещи заради тежките условия във Великобритания. Днес бяха отложени двубоите Кардиф - Бърнли и Портсмут - Скънторп.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
18.12.2010 15:46

Гадно, но срещу времето неможем да се борим, трябва да има зимна пауза в Висшата Лига, няма да гледаме този уикенд Висша лига, а за Манчо е най-гадно, 2 отложени мача

Rusiq111
18.12.2010 14:10

няма как да имат почивка... В Англия има 2 купи Карлинг къп и ФА къп има първенство от 38 кръга .. Отделно има ШЛ и ЛЕ ... Отделно от това има и клалификации за Европейско първенство... Няма как да има почивка... Ако им се дава почивка сезона ще свърши Юни и ще започне началото на Август и играчите няма да имат време за почивка и т.н .

Redbula
18.12.2010 14:04

миналата седмица пак имашер подобни проблеми тая също,миналата година пак по миналата пак еми време е и в англия да почва почивката по от ранко иначе феновете само се разочароват *devil*