Фъргюсън: Анчелоти се справя фантастично в Челси

13:32
Фъргюсън: Анчелоти се справя фантастично в Челси
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън определи сблъсъка с Челси в неделя като "най-значимия за сезона", а в същото време заяви, че наставникът на лондончани Карло Анчелоти не е под напрежение.

Независимо от слабата форма и напускането на помощника му Рей Уилкинс, Анчелоти бе уверен от собственика на клуба Роман Абрамович, че ще остане на "Стамфорд Бридж". Самият Фъргюсън също не вижда бившия треньор на Милан като човек под напрежение и очаква Анчелоти да използва опита си, за да намери нужния отговор от страна на играчите си.

"Четем за това как Карло е под напрежение след напускането на Уилкинс, но аз не мисля така", сподели шотландецът.
"Анчелоти сам ще има желанието да се докаже. Той е победител. Беше голям футболист в Милан и спечели два пъти КЕШ с тях. Справя се фантастично в Челси и смятам, че шоуто ще продължи. В лигата е трудно, но какво искат хората? Дали искат Манчестър Юнайтед, или Челси, или Арсенал да властват във Висшата лига всеки сезон? Като цяло публиката иска това, което вижда сега: ние да губим точки, Челси да губи точки, Арсенал да губи точки. Виждате и възхода на Тотнъм, които се справят фантастично, откакто Хари Реднап е там. Както казва Хари, защо да не спечелят първенството? Вярата му се предава и на играчите на Тотнъм", продължи Фъргюсън.

"Определено мачът с Челси е най-важната среща в битката за титлата. Няма съмнение. Винаги сме казвали, че срещата с Ливърпул е голямото дерби. Сега, Манчестър Сити се включиха в борбата, виждате какво се случва там. Все пак мисля, че един от най-важните мачове, които ще решат съдбата на титлата, е нашето дерби в неделя, завърши Фърги.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LondonLeons
19.12.2010 23:28

а те 2-та дали знаят за това което пише winner *lol*

yoyothebestplay
19.12.2010 21:47

тоя дъвчещ дъвка идиот го казва така , щото иска анчелоти да продължи да бъде мениджер на челси и така да губят още и още *joking* *beer*

cr9naldo
18.12.2010 20:00

Не съм фен нито на Манчестър, нито на САФ, но нямаше да са това, което са без него..

don_a4o
18.12.2010 16:15

няма да гледаме, Челси-Ман Юн скоро, така, че Анчелоти остава още време, Жалко и др уикенд ще има отложени мачове

flipicha
18.12.2010 15:14

Да кажеш ,че САФ е смешен наставник е все едно да кажеш,че Пеле е слаб футболист

Fabregas_boy
18.12.2010 14:08

Arshavin,и мен въобще не ми харесва САФ,а Манчестър ги мразя с цялото си сърце,но без дъвчещия дядка няма да е интересно *wink*

manutd_forlife
18.12.2010 13:51

ArshavinBoy ти къв си бе мижитурка такава я си гледай отбора и не коментирай за най-добрия мениджър в света

ArshavinBoy
18.12.2010 13:41

Тоя САФ е бахти лисицата мазна.Ае се маха че немога да го гледам.. *sick*