И Парк се отказва от националния отбор

10:29
И Парк се отказва от националния отбор
Халфът на Манчестър Юнайтед и Южна Корея Джи-Сунг Парк ще се откаже от националния тим на страната си след турнира за Купата на Азия през януари, съобщи бащата на футболиста.

Полузащитникът дойде в Юнайтед от ПСВ Айндховен през 2005 година, а с гола, който вкара на Арсенал за победата с 1:0 в понеделник, доказа, че се намира в отлична форма и през този сезон. Парк бе капитан на страната си на Мондиала в ЮАР, но според бащата на футболиста, халфът ще обърне гръб на международния футбол след Купата на Азия през януари.

"Джи-Сунг ми каза преди Мондиала, че Купата на Азия ще е последния му турнир с националния тим", сподели бащата на футболиста Парк Сунг-Йонг. "Не мисля, че сега ще промени решението си", добави той.

Парк може да пропусне шест мача във Висшата лига и ФА Къп, докато е в Катар за Купата на Азия.

Той става поредният футболист на Манчестър Юнайтед, който напуска преждевременно националния си отбор.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

TeeHee
18.12.2010 15:38

И все пак момчето има около 5-6 гола тоя сезон за отбора си което до някаква степен явно доказва някаква форма.Повече от него имат май само Бербатов и Нани , така че явно не е просто съвпъдение.За останалото съм съгласен

FLY_I
18.12.2010 10:39

''а с гола, който вкара на Арсенал за победата с 1:0 в понеделник, доказа, че се намира в отлична форма и през този сезон'' кой тъпак ги пише тези глупости бе ?Как може с един смешен гол да се докаже ,че се намира в страхотна форма.Парк е слаб.Основната причина да го купят езащото, като има азиатски футболист в Манчестър интересът към този отбор от страна на азиатците ще се повиши.Азиатските телевизии ще искат да купуват права на мачовете, жълтурите ще купват фанелки. *lol*