Анчелоти черпи вдъхновение от сър Алекс

10:21
Анчелоти черпи вдъхновение от сър Алекс
Мениджърът на Челси Карло Анчелоти сподели, че наставникът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън е истински извор на вдъхновение.

Бившият наставник на Милан даде шотландеца за пример и изрази надежда, че подобно на него ще се задържи дълго при "сините".

"Ако имам нужда от повече вдъхновение, всичко което трябва да направя е да погледна сър Алекс. Той никога не е губил своята способност да води отбора. Не е губил своята страст. Той служи за пример за всеки треньор. Никога не може да се случи в Италия, да оцелееш в един клуб 24 години. Гледайки нещата, които сме постигнали с Челси през миналата година, мисля, че с това ниво през следващите няколко сезона може би мога да остана и 10 години", каза Анчелоти.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LondonLeons
19.12.2010 23:28

а те 2-та дали знаят за това което пише winner *lol*

don_a4o
18.12.2010 10:42

хахаха ще остане 10г в Челси, Абрамович ще го махне при неуспех с Ман Юн и Арсенал,колко тренери махна Абрамович-5-6, че и Специалният, а най-вечеа ко не спечели Шампионската Лига си отива след края на сезона, ако Челси започне да побеждава, Анчелоти остава, но 10г да стои в Челси е голям майтап