Гонзо: Левски ще бъде още по-силен

09:37
Гонзо: Левски ще бъде още по-силен
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че "сините" ще бъдат по-силен отбор през следващата година.

Иванов сподели, че е доволен от представянето на Левски през есенния полусезон.

"С изключение на два-три мача, Левски няма от какво да се срамува. В Лига Европа се паднахме в силна група, но въпреки това се представихме добре, с изключение на мача със Спортинг", каза Гонзо след победата на Левски над Спортинг Лисабон с 1:0.

"Ние градим един отбор, с който след две години да не се задоволяваме със седем точки и добро представяне. Във футбола винаги някои футболисти си тръгват и някои идват. Ако някои ни напускат, ще са двама, а не пет. През следващата година Левски ще бъде по-силен. Искам да благодаря на хората, които ни подкрепиха, на играчите, на ръководството и на собственика", завърши спортният директор на "сините".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

angata91
17.12.2010 15:32

betelina: Като ти прочетох коментара се просълзих от смях ,как може да има такива завистливи копелета(СВИНЕ) който да гледат само и единствено в купата на другите,Левски 200% са в Европа и догодина(за разлика от един друг така наречен "отбор" *lol* ) и няма да станат по-слаби ако продадат Дембеле,защото за парите който му се искат това ще увеличи избора на ръководството по прибличането на няколко класни играчи в зоните където има проблеми!!

betelina
17.12.2010 12:22

тея са баси и смешниците взеха се много на сериозно ама спортинг играха с резервите и мач без значение за тях, а сигорно другата година няма да играят в европа а тоя разправя още по добри *lol*

ENGLANDFTW
17.12.2010 11:25

Мда, особено като продадем Гарата, ще бъдем особено силни другата година *thumb_up*