Мъри и Балъков пращат футболисти в \"Б\" група

11:43
Мъри и Балъков пращат футболисти в \"Б\" група
Наставниците на Литекс Ловеч и Черноморец Бургас Станимир Стоилов и Красимир Балъков ще пратят някои от по-младите си футболисти, които не смятат да използват през пролетния полусезон в Свиленград 1921, съобщава сайта на втородивизионния клуб.

Треньорът на Свиленград Стамен Белчев вече е наблюдавал тренировка на Литекс и е проявил интерес към Венцислав Бенгюзов (роден 1991 г.), Страхил Попов (роден 1990 г.) и младежкия национал Момчил Цветанов. От Черноморец в Свиленград ще пристигне Веселин Пенев, вероятно и Борислав Стойчев, който е собственост на Левски също ще подсили Свиленград, ако успее да разтрогне със "сините" на предстоящия арбитраж.

11-я в Източния ни втори ешелон се надява да могат да вземат под наем и футболиста от дубъла на Левски Митко Димитров. Добрата новина за старши треньора на Свиленград е, че защитникът Михаил Бекяров вече е напълно възстановен от тежката контузия която получи миналата зима, това са установили последните изследвания на защитникът. Той е преминал пълен здравен тест през ядрено магнитен резонанс, където е отбелязано, че коленните му връзки вече са здрави и няма никакъв проблем да се подложи на по тежки натоварвания. Така играчът ще може да се готви наравно със съотборниците си, след като цяла година не е бил в състояние да помогне на тима си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация