Мениджъри превзеха \"Герена\", гледат Гара, Дарко и Владо

08:51
Мениджъри превзеха \"Герена\", гледат Гара, Дарко и Владо
Шефовете на Левски се видяха в чудо къде да настанят пълчищата чуждестранни мениджъри, превзели "Георги Аспарухов" снощи. Редом до вече разкритите хора от Газиантепспор се настаниха още две дузини скаути, дошли да си водят записки за играта на Гара Дембеле, Дарко Тасевски и Владимир Гаджев.

От последния се интересува съперникът на "сините" в групата за Лига Европа миналата година Залцбург. Пратеник на най-богатия австрийски клуб си чакаше преди обяд пропуските за мача на "Герена", след което се оттегли в хотела си в компанията на човек, който е забелязван и покрай Лотар Матеус в столицата ни. Самият немец вече беше наставник на Ред Бул в тандем с Джовани Трапатони.

Славата на Гара Дембеле пък явно расте из Европа напук на алкохолните му подвизи. Италианският Киево, сърбал някога попарата на Левски, на практика официализира интереса си към машината за голове, пращайки в София своя шеф на скаутите. Интересът на "Летящите магаренца" към Дембеле е бил провокиран от неговата агентка мадам Сокена Ба. Киево поначало си води наблюдения над Левски, след като беше елиминиран през 2006 година от "сините" в квалификациите за Шампионската лига. Миналата година италианският клуб се интересуваше от Живко Миланов, но в крайна сметка той отиде в Румъния.

Акредитацията на скаута на Киево стоеше в клубния офис редом до тази на човек на английския Блекбърн. "Синьо-белите" явно са решили да потърсят в България разрешение на проблемите си в атака.

Асистентът на Юри Сьомин в Локомотив (Москва) също пристигна на Герена да наблюдава Гара Дембеле. Руснаците обмислят оферта за привличането на синия тандем Гара - Дарко, след като пресметнали, че по любимата съветска система гол + пас двамата са №1 в Европа.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари