Касано до Робиньо и Ибра от януари?

08:39
Касано до Робиньо и Ибра от януари?
Милан ще добави още една перла към звездното си нападение, твърдят медиите на Ботуша.

Според "Скай Италия", "росонерите" вече са договорили звездата на Сампдория Антонио Касано.

Голмайсторът ще подпише договор с "червено-черните" до 2014 година и ще прибира 3,5 милиона евро на сезон, плюс бонуси. Настоящият му клуб пък ще трябва да плати около 5 милиона евро на Реал Мадрид за това, че скандалният играч ще напусне "Луиджи Ферари" преди договора му да изтече.

Касано влезе в конфликт с президента на "моряците" Рикардо Гароне, който поиска контракта на футболиста да бъде прекратен. Вчера обаче съдът излезе с решение, че това няма как да се случи.

Очевидно от щаба на Милан веднага са реагирали и по лично настояване на треньора Масимилиано Алегри са постигнали първоначално споразумение с голмайстора.

Евентуален трансфер на Касано ще постави под сериозна въпросителна бъдещето на Роналдиньо в Милан. Бразилецът и без това търка пейката за сметка на сънародника си Робиньо и Златан Ибрахимович.

"Росонерите" пък имат нужда от опции в атака, тъй като ветеранът Филипо Индзаги и друг "кариока" – Алешандре Пато са контузени.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Leader78
17.12.2010 15:04

Екстра лигльото кат вътрешен човек ше разбие отвътре мердите *beer* давай Тоньо сбий се с Ибрю

krasenco
17.12.2010 14:41

За мен това е грешка!Касано е страхотен футболист,но Милан в момента най-малко имат нужда от нападател.Има много други постове,където трябва да се подменят по-старите футболисти.

Dagoberty1
17.12.2010 12:37

Дано да го вземем,Касано е страхотен футболист.От кога мечтая да го привлечем.Форца Милан *thumb_up* *beer*