Боби Михайлов заплаши ЦСКА с изхвърляне от А група

17:08
Боби Михайлов заплаши ЦСКА с изхвърляне от А група
Президентът на БФС Борислав Михайлов заплаши ръководството на ЦСКА, че ще извади клуба от А група, ако шефовете на клуба не погасят задълженията си към други отбори от родния елит.

“Повече отсрочки за ЦСКА няма да има. Така гласувахме с колегите на Изпълкома. Това, че дължат пари на други клубове пречи на нормалното функциониране на футбола у нас. Ако не се разплатят до 14 февруари, няма да бъдат допуснати до участие в първенството. Оттам нататък се действа според наредбата на Българския футболен съюз”, сподели Михайлов след редовно заседание на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз, цитиран от "Гонг".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
16.12.2010 23:18

ANTWERPMIRACLES ами отбори като Пирин, и те ли имат човек в изпълкома? И не са само те, най - странното е, че даже на стария Ботев дължаха пари, да не споменаваме мениджъри, играчи и държавни институций. Вероятно и те по твоята логика са в изпълкома.

devnyaa
16.12.2010 22:59

*lol* Само така,то както е тръгнало те и в Б група няма да ги пуснат.

Sve86
16.12.2010 19:06

Вижте мойте момчета. Все едно вие да бачкате , а аз да си вея задника по баровете и да Ви кажа дайте пари да изляза и тая вечер!?! Съгласете се , че и Боби е прав. Все някога трябва да си платят тези чорбари.

Notlike
16.12.2010 18:43

А тъй, Боби, изхвърли ЦСКА, завистлива перуко. Ясно ти е, че огромната ви разлика пред нас се стопи и е въпрос на време с тази си игра ЦСКА да задмине Левски. А и все пак футболистите ще отидат в по-добри клубове, не в Турция или Израел.....

ANTWERPMIRACLES
16.12.2010 17:30

Перо : "Така глсувахме с колегите от Изпълкома" . *joking* Под "колегите", разбирай Йордан Лечков. *wink* Споко бе Данчо, ще си получиш парите ! *lol*

BoBi_Levskara
16.12.2010 17:11

Време и за тия да се действа както се действа към останалите отбори.Примери много, Ботев, Пирин, Беласица, Марек.