Десаи се дразни на трансферите на Челси

14:02
Десаи се дразни на трансферите на Челси
Бившият капитан на Челси Марсел Десаи заяви, че трансферната политика на Роман Абрамович го дразни.

Десаи е разочарован от липсата на големи имена на "Стамфорд Бридж" през последните години.

"Когато погледнеш мачовете в началото на сезона и си казваш, \'УАУ Челси ще смачкат всички в Премиършип. Оттогава минаха шест седмици, в които "сините" на практика нямат успех. Ядосвам се, че никога не се купуват играчи от световно равнище. Не мисля, че Челси ще успеят да спечелят титлата", заяви Десаи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

chelsea28
17.12.2010 00:14

BornToHate Като споменаваш тея Руни, Меси, Хави, Иниеста, Роналдо, Фабрегас си мислиш, че са най-добрите футболисти на света ли? Нека да си припомним кой беше голмайстора на миналия сезон в премиършип, о чакай това беше Дрогба, да си припомним ли кой халф има най-много голове в премиършип о не мисля, че това беше Лампард, а я почакай малко кой беше голмайстор на по-миналия сезон в премиършип? О да Анелка. Извинявай сега се сетих и за най-добрия деф. халф Есиен, за един от най-добрите леви бегове А.Коул (да не казвам и най-добрия), за вратаря П.Чех кой е в топ 3 за последните 10 години и за едни от най-добрите централни защитници Тери и Алекс. Току-що ти избройх 7-8 футболисти които могат да решат всеки един мач, така че не си мисли, че Дрогба, Лампард и Тери са единствените класни футболисти в Челси!

LondonLeons
17.12.2010 00:02

don_a4o - айде стига си дрънкал , ти фен на Арсенал ли си , на Тотнъм, на Челси ли *erm* glimbo - бая си "климбо" *joking* BornToHate - и ти нещо не си в час ми се струва *thumb_up*

BornToHate
16.12.2010 23:19

Съгласен съм с glimbo. Какви звезди иска да се купят? Руни, Меси, Хави, Иниеста, Роналдо, Фабрегас....?
Боже мой,щях да забравя и за някой криво-ляво класен вратар от рода на Касияс Примерно. Ебати наглия тип. От както дойде,Абрамович толкова футболисти,че можеше чисто и просто да си направи освен Челси още два напълно равностойни отбора и пак щеше да има футболисти за които няма място на терена. Какво още иска тоя френски мисир?

glimbo
16.12.2010 15:36

Десаи - глупаво момче. Кога пък точно Челси е бил отбор който играе с големи имена във футбола. Последните години , след като станаха руски публичен дом за черно тото , понакупиха някой друг по известен. Винаги са били посредствен отбор и ако е имало някой по-именит играч при тях е било , защото е отивал там да завърши кариерата си. Със звезди на по 30 и кусур години къде тръгнахте само не ми е ясно... Челси ,чел си , нищо не си разбрал ....

don_a4o
16.12.2010 14:21

Напълно си прав Десаи, че Челси няма добра трансферна политика и няма да спечели титлата, всичко зависи, не от Анчелоти, а от Абрамович, а той иска ШЛ ,като я иска да вземе класни играчи, Дрогба, Тери и Лампард издишат и скоро си тръгват.