Две от \"лалетата\" на Герена увехнаха

11:30
Две от \"лалетата\" на Герена увехнаха
Левски ще продължи да търси методист за школата си. "Сините" се отказаха от привличането на Хeндрик Вилем де Регт, съобщава вестник "Стандарт".

Причината - двете страни не успяха да намерят общ език. Концепцията на холандецът е била коренно различна от тази на клуба от "Герена".

Де Регт пък сам признал, че е по-добър като откривател на таланти, отколкото като треньор. Затова Левски ще се обърне към следващите имена в списъка със спецове от Холандия и Испания.

Андвеле Слори, който разтрогна контракта си, пък благодари на "сините". "За този клуб мога да говоря само с респект. Той ми даде шанс да продължа кариерата си. Тренирах много, но за съжаление не бях на нивото, което исках. Нямах и късмет. Контузих се".

"Логично в Левски не бяха доволни. Те хвърлиха много усилия, за да ме привлекат, да ми плащат заплатата, организираха и лагери, за да вляза във форма. Аз обаче не можех да играя".

"Сега съм си в Холандия, където ще посрещна Коледа и после ще мисля за бъдещето. Със сигурност то отново е свързано с отбор в чужбина", заяви Слори.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация