Бербатов с гол при минималната победа на Юнайтед

09:34
Бербатов с гол при минималната победа на Юнайтед
Английският шампион Манчестър Юнайтед победи Мидълзбро в среща от 20-я кръг на Висшата лига. Двубоят, който се игра на стадион "Олд Трафорд", завърши при резултат 1:0, а единственото попадение в мача вкара българският нападател Димитър Бербатов.

През първата част "червените дяволи" бяха по-добрият отбор, но пропуски пред вратата на Боро направиха Роналдо, Карик, Рууни, Видич и Рафаел.

През второто полувреме натискът на Юнайтед продължи и в 69-та минута Бербатов се възползва от центриране на Майкъл Карик и след разбъркване в наказателното поле на Мидълзбро реализира за 1:0. Toва бе трето попадение за българинът във Висшата лига от началото на този сезон.

След тази победа отборът на Манчестър Юнайтед заема 3-о място в класирането с 38 точки, докато Мидълзбро е на 16-а позиция с актив от 20 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LZH
30.12.2008 23:05

Двама се карат - третия печели. Имам чувството, че това ще се случи през този сезон. Ливърпул и Челси ще спорят до последно, а Юнайтед просто ще си вземе своето. Абсолютно съм съгласен с това мнение..

Resorter
30.12.2008 12:25

Двама се карат - третия печели. Имам чувството, че това ще се случи през този сезон. Ливърпул и Челси ще спорят до последно, а Юнайтед просто ще си вземе своето.

charpaka
30.12.2008 12:15

Минимални, но закономерни победи! LIVERBIRD9 кажи ми бате вие с вашите разгромни победи, които правите кога за последно спечелихте купата на ПЛ :?

webstar__
30.12.2008 12:05

ей спрете с тея завистливи коментари против берба е. Кво само глеам повечето коментари само псувни.Тва е златното момче в момента тва е ... няма друг и сигурно няма да има скоро ....

MAN_
30.12.2008 11:32

LIVERBIRD9 ти изобщо разбираш ли като казваш че сте номер едно какво значи това.Я си помисли и се сети откога Пуул не са били номер едно ааааа много си се объркал приятелю ама много.Кой е номер едно на Англия-Манчестър;Кой е номер едно на Европа-Манчестър;Кой е номер едно в Света пак Манчестър.Мисля че нямам какво да се добави.ОО да забравих вярно Пуул са номер едно ама в момента в Англия не се знае докога има много време

LIVERBIRD9
30.12.2008 11:21

Така само че фенчетата на манчестър да се радват на минималните и измъчени победи защото късметът няма винаги да е стях и тази година много от фенчетата на манчо ще останат много разочеровани . ЛИВЪРПУЛ са номер едно и винаги ще си бъде така докато Висшата лига съществува !!!

ma_ma
30.12.2008 10:48

Прав си.Манчестер игра много добре и закономерно победи.Само Манчестър Юнайтед

MAN_
30.12.2008 10:27

БЕРБО ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПОКАЗА ЗАЩО Е В ТОЗИ ОТБОР И КАКВА Е НЕГОВАТА РОЛЯ ТУК-ПАСОВЕТЕ И ПЛАСИРАНЕТО ВИНАГИ ТАМ КЪДЕТО Е НАЙ ПРАВИЛНО.САМО ТАКА БЕРБА ОТНОВО ЗАТВОРИ ОСТИТЕ НА ВСИЧКИ КОЙТО НЕ РАЗБИРАТ ОТ ТАЗИ НАЙ ВЕЛИКА ИГРА НАРЕЧЕНА ФУТБОЛ.ЗНАМ ЧЕ СЕГА ПАК ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ МАЛОУМНИЦИ КОЙТО ЩЕ КАЖАТ"ООО СЛАБИ СМЕ БИЛИ ЕДВАМ ЕДНО НА МЪКА И ТАКА НАТАТЪК"Е НЯМА КАК ДА ИСКАШ ДА БИЕШ С 5:0 СРЕЩУ 12 ИГРАЧИ В ЗАЩИТА.САМО МАНЧЕСТЪР ЮНЙТЕД