В Ювентус навиват Амаури да играе за Италия

15:38
В Ювентус навиват Амаури да играе за Италия
Президентът на Ювентус Джовани Коболи Джили смята, че бразилският нападател на тима Амаури трябва да избере синята фланелка на Италия. Както е известно скоро голмайсторът, който се намира в отлична форма, ще получи италианско гражданство и може да играе за "скуадра адзура", тъй като никога не е бил викан в националния отбор на Бразилия.

Наскоро обаче 28-годишният Амаури изрази желанието си да играе за своята родина, особено след като стана ясно, че селекционерът на "селесао" Карлос Дунга ще му изпрати повиквателна.

Кой отбор ще спечели състезанието за Амаури? Според президентът на "Старата госпожа" това трябва да е Италия.

"Амаури ще бъде повикан в "Скуадрата". Така и националният отбор и Ювентус ще имат полза от него. Той е изключителен футболист и ще бъде много важен за Италия. Ако избере да остане при нас няма да се налага да пътува до далечна Бразилия, а ще играе мачовете си в Европа", заяви Коболи Джили.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bacardy_breezer
30.12.2008 10:13

Определено Амаури трябва да остане в Италия!Мястото му е там и мисля ,че трябва да избере да играе за "скуадра азура" .В Бразилия наистина не видяха неговия талант толкова години, а сега "случайно" чичо Дунга се е сетил да го повика в "селесао".Мисля ,че това е просто опит от страна на бразилците да попречат на Амаури да играе за Италия,защото с него,Дел Пиеро, Тони, Ди Натале, Джилардино, Бориело, Симоне Пепе и Джузепе Роси "скуадра азура" ще стане отборът с най-добро нападение в света, а знаем ,че именно Италия и Бразилия ще са основни конкуренти за титлата в ЮАР през 2010 и е нормално да си правят "сечено"

cesekarchetooo
29.12.2008 21:42

До момента бразилците не проявиха интерес към собственият си талант, и когато вече "разцъфна" , Дунга го повика. Защото Бразилия не си зачетоха таланта, те не го заслужават. Искрено се надявам да остане в Италия и да радва с играта си феновете на Юве и Италия /дано единственият му слаб мач да бъде срещу нашите момчета/.

omuran
29.12.2008 20:12

според мен трябва да играе за Италия заштото до сега не са интересужаха от него бразилците а италия бинаги е искала да играе за тях

deko1991
29.12.2008 17:32

това е отличен играч и е логично сега пък Дунга от друга страна го вика за да не бъде към Италия но дано играе за Италия