Фенове на Динамо Загреб мятаха камъни и запалени факли по автобуса на ПАОК

20:49
Фенове на Динамо Загреб мятаха камъни и запалени факли по автобуса на ПАОК
Трима души бяха ранени днес, след като група, вероятно фенове на Динамо Загреб, са мятали камъни и факли по автобус, в който са пътували ВИП гости от гръцкия тим ПАОК Солун, срещу който хърватския тим играе в Лига Европа.

Десетки привърженици са атакували ескортирания от полицията автобус с 40 гости на гръцкия тим, казва полицията в изявление. Трима души са ранени и приети в болница след вандалските действия, докато седем отказаха медицинска помощ. атакуващите са замервали автобуса с камъни и след като са счупили прозорците му са мятали запалени факли във возилото. Динамо Загреб ще играят с ПАОК в Загреб в сряда. Това нападение дойде само два дена, след като сръбските баскетболисти на Партизан Беград бяха замервани с камъни на хърватската граница.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
21.12.2010 17:09

Гърците са най-спеканите ултраси на Балканите и всеки го знае това.Не малко пъти фенове на Панатинайкос , Олимпиакос ядаха бой в София.Относно БББ нямат нищо общо със сърбите.Те са харвати и мразят сърбите до гроб.Запознайте се с нещата и тогава коментирайте.БББ са едни от най-лудите на Балканите.Незнам поради каква причина са атакували костюмарчетата , мисля че не са попаднали на ултрасите на Паок.Важното е че който отиде в Загреб си ходи разплакан , трябва да се знае че добре дошли там няма.

vladimir_vn
15.12.2010 00:15

ОТ УЕФА ще им треснат една сериозна глоба + лишаване от домакинство за следващ мач от Евротурнирите.

michael_forever
14.12.2010 22:24

И големи смелчаци - нападнали ВИП автобуса които е пълен с костюмари които няма начин да слязат.Що не нападнат автобуса с ултраси? Щото ще слязат и ще ги оставят на място.Деба и лайнарите

KARAMELITE
14.12.2010 22:09

а така е убийте ги тез смешните дето зареди тях загубех 200 лв мамка ви мръсна *angry*

michael_forever
14.12.2010 21:34

да бе много са луди,затова не дойде никой в Гърция първия мач.Мамица им ебавам,утре като пристигнат мойте хора ще видят факли.Който не вярва да види какво направиха ПАОК във Истамбул за мача с Фенерите. Дееба и шибаните нацисти.Шакрачки това са хървати не сърби.

fena_b
14.12.2010 20:59

BBB Zagreb мноооого са луди тези момчета