Съдията от Тампере пак свири на Левски

18:30
Съдията от Тампере пак свири на Левски
Съдия, свързан с един от най-големите провали на Левски в европейските клубни турнири през този век, ще пристигне отново в София за мача на “сините”.

Германецът Торстен Кинхьофер, който е на 42 г., получи назначение за последния мач на българския тим от груповата фаза на Лига Европа срещу Спортинг Лисабон на “Герена” в четвъртък. През август 2007 г. той ръководи реванша между “Левски” и финландския Тампере Юнайтед на националния стадион, който бе загубен с 0:1 от “сините” и те отпаднаха от борбата за Шампионската лига.

Миналата година Кинхьофер свири и при още едно поражение на наш тим в Европа. В Бургас “Черно море” падна 0:1 от “Айндховен”. Реферът изгони Станислав Манолев, който в този мач направи своя дебют за холандския отбор.

Днес в продажба се пускат билетите за мача срещу “Спортинг”. Те ще могат да се купуват от централните каси на Националния стадион “Васил Левски” на ул. “Гурко” и на тези до ст. “Георги Аспарухов” на ул. “Тодорини кукли” №47 от 10,00 до 18,00 ч. За сектор “А” пропуските са с цена 18 лв., за “В” - 14 лв., а за “Б” - 10 лв.

Отпадналият за мача с португалците заради травма Христо Йовов кара треньорски курс за лиценз “А” в НСА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация