Матеус казал лафа на годината

16:25
Матеус казал лафа на годината
“Не искам да участвам в спекулациите по мой адрес!” Думите на селекционера на българските национали Лотар Матеус са номинирани за един от десетте най-добри лафове на годината от Германската академия за футболна култура. Цитатът е в отговор на въпрос за личния живот на треньора на България.

Конкуренция на Матеус правят други силни лафове. Например от Удо Латек: “На стадиона има винаги страхотна атмосфера, на която пречи само нашият отбор.” Или Франц Бекенбауер: “Не знам защо играхме толкова силно на световното. Питайте треньора, но и той не знае.”

А също и “математикът” Юрген Клинсман за Давид Виля: “Той играе страхотно човек срещу човек, когато е срещу двама защитници.”

Ветеранът Тони Шумахер пак е отворил голямата уста: “Имам чувството, че Англия вече не е майка, а баба на футбола.” А треньорът на хита “Майнц”демонстрира тактически гений преди мача с “Байерн”: “Бием център, вкарваме гол, паркираме клубния автобус пред нашата врата и бавим играта, за да бием с 1:0.”

И колегата му Луис ван Гаал също има хит: “Аз съм интелигентен човек. Тренирам повече главата, отколкото краката, което е трудно за някои футболисти.”

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BoBi_Levskara
14.12.2010 18:17

Опа обърках се имах предвид, трениора на Майнц. *joking*

BoBi_Levskara
14.12.2010 18:15

Изкавзването на Тони Шумахер кърти отвсякъде. *lol* *party*

genchooo
14.12.2010 16:32

“Бием център, вкарваме гол, паркираме клубния автобус пред нашата врата и бавим играта, за да бием с 1:0.”