\"Съдиите да си сменят екипите с тоги, за да не им гледаме косматите крака\"

15:43
\"Съдиите да си сменят екипите с тоги, за да не им гледаме косматите крака\"
Бившият президент на БФС Иван Славков за пореден път демонстрира чувството си за хумор на церемонията по награждаване на най-добрите български съдии за 2010 година.

Славков заяви, че съдиите трябва да сменят екипите си с тоги, за да не им се виждат кривите и космати крака.

"Изпращаме добра футболна година, няма паднали трибуни, вкараха се много голове", каза Славков.

"Съдиите получиха много добри оценки и то заслужено. Трябва обаче да сменят екипите си с тоги, за да не им се виждат косматите крака. Важно е и да не се забелязва дали са подкупни", допълни бившият президент на БФС.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
15.12.2010 16:43

Досаден и тотално издухан от алкохола празнодумец, чиито пиянски бръщолевения някои се опитват да представят като оригинални остроумия. *sick* Славков е обикновен градски тарикат, чиито брак с дъщерята на Живков му осигури лек и охолен живот, както и перманентно място под "светлините на прожекторите". Като ръководител на българския олимпийски спорт има някои добри заслуги и постижения, които не могат да бъдат отречени. Като шеф на футбола не бе нещо особено, но сега се опитват да ми изградят някакъв фалшив ореол на . *sad* И като цяло, резултатите от дейността му като спортен ръководител се преекспонират, но те са положителни само на база сравнение с тези на сегашните му заместници, които уви, оказаха се още по-некадърни и от самия него. Кариерата му приключи по възможно най-безславния начин и това петно заличава всякакви негови реални и приписвани постижения. Не, че беше по-корумпиран от наследниците си, но се остави да го хванат в капана и това бе неговият голям малшанс в живота, като компенсация за късмета, който го е спохождал през цялата му кариера. *joking* Поредното доказателство, че всичко на този свят, рано или късно се връща. *wink* .

flipicha
15.12.2010 16:27

Точно в България е пълно с такива лидери,които само лапат пари.Да вземат да им направят скрита камера на всички,да ги видим

Originalni_Sait
15.12.2010 02:24

Човека си е луд няма какво да се каже повече , жалко само че го махнаха беше един отличен лидер , какъвто на всички ни трябва !

sasedq
14.12.2010 22:43

Човека се обърка ама да ви кажа че и Батков и Батето са си селяндури *lol*

flipicha
14.12.2010 19:37

gogo9803 е олицетворение на думата селяндур

gogo9803
14.12.2010 19:20

Какъв Батков приказваш бе ТЪП?! *lol* *lol* *thumb_up*

flipicha
14.12.2010 18:14

Батков е олицетворение на думата селяндур