Определиха Антон Генов за най-добрия съдия през 2010 година

15:05
Определиха Антон Генов за най-добрия съдия през 2010 година
Международният рефер Антон Генов бе определен за най-добър български съдия за 2010 година на провелата се за втора поредна година церемония, организирана от Асоциацията на футболните съдии.

Подгласници на Генов станаха Ахмед Ахмед и Стефан Спасов. Топреферът ни не присъстваше на церемонията, тъй като утре ще свири мач от Лига Европа в Швейцария. За най-добър съдия в мачове под егидата на УЕФА бе определен Станислав Тодоров, а за най-добро представяне в дерби мачове бе отличен Стефан Спасов.

Най-добър асистент е Никола Джугански, а най-добра съдийка - Донка Желева. За най-проспериращ съдия бе определен Ивайло Стоянов, а за най-проспериращ асистент - Иво Колев. Най-добра млада съдийка е Деница Крумова, която бе отличена и в специалната категория за най-грациозна съдийка. Специален приз за принос и заслуги към българското съдийство бе даден на Йордан Жежев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CLOTH
14.12.2010 17:22

Боже пази... явно не е имало кой друг да изберат *thumb_down* ГЕНОВ КУРВА ! ГЕНОВ КУРВА !

tenebrum
14.12.2010 16:02

Ахмед ахмед да не би да е подгласник за най лошо свирени мачове ,тоя мангал толкова мача осра че трябва да го натикат да свири междуселските мачове там поне ще яде бой и ще се научи *lol*