Малуда: Напускането на Уилкинс бе шок за играчите

11:49
Малуда: Напускането на Уилкинс бе шок за играчите
Крилото на Челси Флоран Малуда заяви, че напускането на помощник-треньора на "сините" Рей Уилкинс е било шокиращо за играчите и е повлияло за лошата форма на отбора.

Откакто Уилкинс бе уволнен през ноември, лондончани са спечелили едва шест от възможни 21 точки във Висшата лига.

"Рей бе близък до играчите и внасяше жизненост в тренировките. Бе напрягащо за нас, когато той си тръгна, ние не бяхме подготвени за това. Когато разбрах, бях шокиран", сподели Малуда.

"Отборът има нужда от стабилност и това събитие не помогна на играчите. Не можем обаче да използваме заминаването на Рей като оправдание пред феновете. Те не искат оправдания, а добри игри. Карло Анчелоти се опитва да внесе спокойствие в тима, защото не сме свикнали на подобни резултати. През последната година и половина се представяхме успешно и изведнъж започнаха слабите игри. Ние трябва да продължим да се борим и да вярваме. Нашата цел е да защитим титлата си. Трябва да покажем най-доброто от себе си. Ако го направим, мисля, че накрая ще сме шампиони", допълни френският национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

excille
14.12.2010 19:36

KMFM Найстина какво ли направи Анчелоти в Милан, а да спечели купа на италия, първенството на италия, 2 пъти шампионска лига, суперкупа на италия, 2 суперкупи на европа и световното клубно, а Челси още в първия си сезон направи шампиони, но ти сигурно си прав, че за нищо не става *thumb_up*

don_a4o
14.12.2010 15:31

Голям шок му ударихте, съвземете се, Неделя ви чака Манчо, а другият уикенд Арсенал, вече нямате право на грешки, Лампард се върна.

mrkamenica
14.12.2010 12:17

Не само за играчите а и за всички фенове на отбора