Живков: Има подаръци, но не знам къде е Дядо Коледа

10:55
Живков: Има подаръци, но не знам къде е Дядо Коледа
Изпълнителният директор на ЦСКА Венци Живков коментира в коледен дух ситуацията в отбора и евентуалните премии за "червените" футболисти.

Запитан дали ще има коледни подаръци за играчите, Живков отговори: "Подаръци има, но не знам къде е Дядо Коледа, може бе ще дойде другата седмица".

Изпълнителният директор на "армейците" заяви, че има настроение в тима преди утрешното гостуване на Порто в последния мач от груповата фаза на Лига Европа.

"Заминаваме в прекрасно настроение, утре вечер ще бъде същото. Няма какво да губим, ще излезем, за да играем футбол. Дано се получи един хубав мач. Мисля, че ще има подценяване от тяхна страна, но ние ще излезем, за да играем красив футбол. Момчетата са разтоварени психически, всичко е нормално, има настроение", каза Живков на Летище София, преди отпътуването на ЦСКА за Португалия.

Той призна, че има запор върху трансферите на Маркиньос и Шеридън, но допълни, че това не е сериозен проблем. "Има запор, но не е точно както се пише по медиите. Няма да има проблем за продажбата на Шеридън и Маркиньос, ако се появят подходящи оферти. Дължим едни пари, които ще погасим и запорът ще падне. Няма да спираме нито един футболист. Ситуацията с Райс М\'Боли е сложна, ние много бихме желали той да остане в ЦСКА, но ще се съобразим с желанието му", завърши Живков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
14.12.2010 18:51

Като изтъркана плоча са уж футболните хора у нас, на трезвомислещите е ясно,че мачът с Порто утре е сигурна загуба.

celtic
14.12.2010 11:26

Тоя пък винаги всичко му е прекран,натроението е чудесно..абе цветя и рози..какво се радваш толкова бе,,,пари няма стадион няма,,най добър играч СПАСЧО *lol* на какво се радва толкова????