Отново бавят заплатите в ЦСКА

10:47
Отново бавят заплатите в ЦСКА
В ЦСКА пак останаха като излъганите овчарчета, съобщава "7 дни спорт". Преди мача с Порто пари няма да се дават, след това - ще видим. Вчера на Армията очакваха да вземат нещо, но си заминаха с празни джобове. Преди това им бяха обещали, че до 15 декември ще изчистят някаква част от дължимото, но това не стана.
- Отиваме в Порто, ама се чудим с какво ще напазаруваме подаръци за Коледа - заяви футболист от тези с по-малките заплати.
Играчите чакат 20% от заплатите си за септември, плюс тези за октомври и ноември. Ще ви дадем, когато имаме, казали началниците. Футболистите разчитат, че до Коледа ще вземат поне една заплата и 20-те процента за септември. Тях ги чакат от ноември, когато парите не стигнаха да се платят пълните възнаграждения.

- Миналата година беше по-добре, плащаха със закъснение, ама до края на годината бяха изчистили всичко. Сега това май няма да стане - прогнозира мрачно същият футболист. Преди година шефовете получиха кредит и с част от него платиха на играчите. Сега обаче кредити не им дават, а ги гонят да ги връщат със съдия-изпълнител.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

celtic
14.12.2010 11:23

Пари няма стадион няма....З А К Р И В А Й *lol*