Сър Алекс: Защитата беше страхотна

08:40
Сър Алекс: Защитата беше страхотна
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън похвали защитата на своя отбор, след победата на "червените дяволи" над Арсенал с 1:0.

Гостите от Лондон не създадоха нито едно чисто голово положение през двубоя, след който Юнайтед се изкачи еднолично на върха в класирането.

"Защитавахме се много добре, четиримата бранители бяха фантастични, просто невероятни. Когато имаме такава защита, винаги ще имаме добри шансове. Мисля, че напипваме верния ритъм, формата ни се подобрява", каза Фъргюсън след мача.

Наставникът на "червените дяволи" изрази своето учудване от пропуснатата дузпа от страна на Уейн Рууни.

"Беше странна дузпа. Обикновено Уейн ги бие ниско, никога не съм го виждал да праща някоя над вратата. Този пропуск даде импулс на Арсенал".

Фъргюсън обаче похвали голмайстора в двубоя Парк. "Головата му статистика срещу Арсенал е страхотна. Той е във фантастична форма".

В следващия кръг Юнайтед гостува на Челси на "Стамфорд Бридж" и Фъргюсън подчерта важността на този двубой. "Имаме труден мач срещу Челси в неделя. Това ще е изключително важна среща", завърши сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
14.12.2010 11:35

само да не излезе пак със същата тактика *sad* вярно че добре се бранехме ама в атака никакви ни нямаше. срещу Челси може да нямаме този късмет,а техните нападатели са много по-опитни.

don_a4o
14.12.2010 10:32

в Неделя Челси не ги очаква нищо добро, защитата нямаше много работа, вчера имаше само един отбор, мисля, че Манчо ще бие Челси, а 1 на 0 наистина е най-добрият резултат Честито на Манчо

ice_arsen
14.12.2010 09:58

Първо честито на феновете на юнайтед. *smile* но мисля че Алекс малко се изхвърля по-скоро нямаха работа за6титата 6тото сре6ту тях има6е едни беззъби "слабаци" ,незнам ло6 терен или къв е проблема но мн слаб мач мн наистина бе6е пълна скука с тая игра Барса и Реал 6те пълнят ко6ницата и на двата тима *wonder*

ENGLANDFTW
14.12.2010 09:46

От 3-4 години Видич и Рио са най-добрата двойка централни защитници в света. Просто миналия сезон доста време не играха заедно и това повлия на формата им, но сега виждаме, че отново започват да показват най-доброто на което са способни, само дано да се опазят от контузии оттук нататък.

don_a4o
14.12.2010 09:27

Честито 1-во място на Манчо бяхте по-добри браво САФ стратегията ти проработи Парк е уникален