Сър Алекс спечели тактическата битка с Венгер, Юнайтед подчини Арсенал (видео)

23:50
Сър Алекс спечели тактическата битка с Венгер, Юнайтед подчини Арсенал (видео)
Манчестър Юнайтед победи Арсенал с 1:0 като домакин в среща от 17-я кръг на английската Висша лига. С този си успех "червените дяволи" вече са еднолични лидери във временното класиране с две точки преднина пред преследвачите и мач по-малко. Със сигурност огромна заслуга за успеха на своя тим има наставникът сър Алекс Фъргюсън, който избра схема 4-5-1, с която тотално обезвреди креативността на Арсенал. Така шотландският специалист спечели тактическия сблъсък с Венгер и това донесе изключително важните три точки за Юнайтед.

В началните минути на срещата домакините владееха повече топката и се настаниха в половината на Арсенал. Рууни и Нани пробваха да изненадат Шчесни с удари от далечна дистанция, но полският вратар и на двата пъти улови без проблем.

В 22-а минута Флетчър центрира отдясно, Скилачи изчисти с глава, но топката попадна в Нани, който бе оставен непокрит в пеналта на гостите. Португалецът отправи плътен удар по диагонала, но топката мина на сантиметри встрани от вратата.

В 30-а минута след центриране в пеналта на Арсенал Маруан Шамак неволно спря топката с ръка, като футболистите на Юнайтед поискаха дузпа. Хауърд Уеб остана безмълвен в тази ситуация.

Халфовете на двата тима изглеждаха доста изнервени и често се бъркаха пасове в централната зона, което ограничаваше възможностите за гол пред вратарите.

Въпреки това Юнайтед беше по-активният отбор на терена и тези ентусиазъм и настоятелност дадоха резултат пет минути преди почивката. Нани нахлу по десния фланг и навлезе в наказателното поле на гостите. Португалецът опита да центрира към Рууни, но Клиши подложи крак и топката направи странна траектория, попадна на главата на Парк, който отправи изстрел,прехвърлил Счесни. Топката се удари в страничната греда и влезе в мрежата - 1:0 за Манчестър Юнайтед.

В началото на втората част гостите опитаха да упражнят натиск към вратата на Юнайтед, но възпитаниците на сър Алекс затваряха добре пространствата и не оставяха шансове за халфовте на Арсенал да си намират добри позиция за стрелба.

Домакините пък дебнеха за шанс на контраатака да изненадат съперника. В 53-а минута след грешка в отбраната на "топчиите" Рууни с пас по земя изведе Андерсон сам срещу Шчесни, но ударът на бразилеца бе отразен.

Две минути по-късно и Арсенал най-накрая изработи възможност за гол. Насри проби по левия фланг, стигна до границата на пеналта и отправи шут по диагонала, Ван Дер Саар спаси, но топката попадна в Шамак, който обаче не успя да вкара при добавката.

В 58-а минута при една контра на домакините Луиш Нани проби по крилото, пробва да преодолее Клиши, но топката му бе отнета. Португалецът на своя ред взе топката от левия бек на гостите и се озова на чиста позиция в наказателното поле на Арсенал. Нани шутира по диагонала, но топката премина над напречната греда на Шчесни.

В 62-а минута като резерви за гостите се появиха Ван Перси и Фабрегас, като Арсенал заигра в схема с двама нападатели.

Десетина минути по-късно се дойде и един от най-интересните моменти в двубоя. Нани отново атакуваше по десния фланг на Юнайтед. Крилото се опита да финтира Клиши до аутлинията в наказателното поле на гостите. Бранителят се подхлъзна и игра с ръка, като страничният съдия алармира, че това е дузпа. Хаърд Уеб посочи бялата точка, но Уейн Рууни стреля над напречната греда и "топчиите" останаха в мача.

Петнайсет минути преди края на терена за гостите се появи и Тио Уолкът, който в 79-а минута стреля по земя покрай вратата на Ван Дер Саар.

Четири минути преди края Рууни бе изведен зад гърба на защитата на Арсенал и от границата на пеналта острието се опита на прехвърли Шчесни, който обаче отрази удара с отчаян плонж.

В последните минути "артилеристите" атакуваха, но техните опити да стигнат до изравняване бяха убивани в зародиш от отбраната на Юнайтед и така в крайна сметка домакините се поздравиха с победата.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gogo9803
14.12.2010 15:00

yoyo Млъкни бе нещастник гледай си твойте керливи Барса и земи се скрий некъде тъпако *thumb_up* Дано да си малък,че ако си голям е жалко за теб! *thumb_down*

beckham_07
14.12.2010 13:20

ЮНАЙТЕД играха добре,владееха топката стабилно(особенно през първото полувреме),имаха по-опасните положения и повече на брой.Заслужено спечелиха.Арсенал се държаха мъжки,но нямаха идеи и отсъствието на Фабрегас,Уолкот и ван Перси натежаха.Получи се много красив и динамичен мач.Типичен за маяовете между тези два отбора.Челси и Сити могат да си наливат колкото пари искат в отборите,но никога няма да направят такъв спектакал.Класиката,откакто я има Вишата Лига,е ЮНАЙТЕД - Арсенал и това всеки го знае.А за пича който написа,че мача му приличал на дреби между български грандове няма какво да го коментирам,явно сега се събужда и е санувал мача.Успех на МАН ЮНАЙТЕД дано да поддържат такова темпо на игра до края на сезона във всички турнири !!!!!!! *devil*

yoyothebestplay
14.12.2010 11:44

така е пичове *joking* футбола отива там , където отива гейчестър при майка си *cigarette* *beer*

stoqn90
14.12.2010 11:33

много смешен мач, все едно гледам "грандовете" в Б-я

fena_man_utd
14.12.2010 11:23

Лампард 123456789,можеш да отидеш да го заложиш този мач като си убеден,че ще ни биете.

ArshavinBoy
14.12.2010 11:11

Пичове аз съм фен на Арсенал но как веднъж ние не биме с късмет мамка му ние и с късмет ни можем да ги бием.Надиграха ни и това е напротин ние сме с късмета задето не паднахме още.Браво на Ман.Ю заслужиха го.А тоя френски дядо да земе да купи нещо че с тези деца... А защитата е пълен цирк тоя Клиши как веднъж не спря Нани,дано срещу Челси направим нещо... *sick*

AriesBG
14.12.2010 10:28

Все още има 20 кръга до края на шампионата и е твърде рано да се дават прогнози за титлите.Предстоят освен това и мачове за купата и шампионска лига ,която тази година се очертава доста завързана.Сами виждате че и в премиершип отбори от средата и дъното показват много сърцата и самоотвержена игра ,така че според мен тази година ще бъдем свидетели на доста по-успорвано първенство.Дано отборите да успеят да се запазят от контузии и да можем да гледаме хубави мачове.Аз като фен на Челси без да хвърлям обиди ,също ви предлагам да говорим повече за футбол отколкото да се заяждаме след всеки мач.

bobskia1
14.12.2010 10:27

Пак ли съдиите са ви виновни а?Следващия мач ако искате да ви назначат такива от Франция,че да биете.Титла няма да спечелите пак,обаче ще се класирате за Шампионска лиге следващия сезон.Само че Чичо Скруч трябва да развърже кесията и да вземе някой класен не дете-футболист.

AriesBG
14.12.2010 10:18

Според мен заглавието на статията дава най-правилната оценка за мача.Трябва да се признае на Фергюсън умението му тактически да подрежда отбора.Видяхме през първото полувреме как чрез тотална преса бяха парирани най-силните страни на Арсенал.Често им се налагаше да връщат назад към вратаря и нямаха възможност да владеят топката и да организират бързи атаки ,което доведе до липсата на реални голови ситуации за Арсенал.Силата на Арсенал е в бързината ,обаче пресата просто не им позволяваше да подхванат каквато и да е атака.Още повече с 5 халфа в средата на терена и при липсата на Фабрегас беше ясно че Арсенал трудно ще направят нещо.

ENGLANDFTW
14.12.2010 10:10

Все късмет изкарват тия Юнайтед, три поредни титли с късмет спечелиха, през това време и една ШЛ, пак с късмет. Фърги пак с късмет спечели 11 (ако не се лъжа) титли в ерата Премиершип. Последните 3-4 мача пак с късмет сгазиха А'нал. Особено това 0:3 на емирейтс и 1/2 финала в ШЛ. Късмет, бе!! Снощи А'нал подчиниха Манчо, но терена беше много лош!!! На грубиянина Флетчър трябва да му забранят да играе футбол! Нани ритна в ръката на Клиши! Рио да ходи да играе каратЕ, футбола не е за него! *thumb_down* Жалък Манчо както винаги, нямаха едно положение.

yoyothebestplay
14.12.2010 09:51

мимяммямямямя *joking* големите нещастници юнайтед все късмет ще изкарате *lol* аре опровергайте ме де имах 5 чисти ситуации , арсенал - 4 *lol* слабаци прости *beer*

gopencet0
14.12.2010 07:03

lampadr1234 то по принцип ВИЕ феновете на ЧЕЛСИ се криете след дербитата. Спомням си когато бяхте отнесени от Сити мисля че нямаше един фен тука да каже нещо. Аз лично ще сьм тук след мача независимо от резултата *thumb_up*

lampard_1234
14.12.2010 01:37

red devil в неделя след мача да си тук утрепко *lol* Да видиш как ви бият кат маче в довар *lol* Само да не се покриеш след мача *smile*

Leader78
14.12.2010 01:30

Kalinho е много прав бе тъпаци ... Клиши се беше подпрял в ръката си а оня циганин нарочно ритна топката в ръката му от по малко от метър как да си махне ръката бе заухари леле колко сте прости нямам думи ... манафите бъдат оправени в ШЛ

red_devil17
14.12.2010 01:28

lampard_1234 - Ей плазмодий такъв , може и да не показваме игра в стил "Барца" , но е много ефективна , което е най-важното . Бали ни хуя нас феновете на Юнайтед дали отбора играе красиво или грозно , важното е да се печелят точки и да не се губят мачове , което до момента правим ! А вие Шмелси просто сте толкова трагични и жакли , че незнам как имаш въобще наглоста да хулиш нас , които нямаме още загуба дори , а вие ако не се лъжа сте вече с 4 , така че в този момент най-умното е да си замълчиш , а не да се излагаш още повече ! И на края да честитя победата на всички почитатели на Юнайтед , от които съм и аз разбирасе *beer*

lampard_1234
14.12.2010 00:54

Да бе вярно просто с тази игра всички отбори треперят направо са калса *lol* Едва ли ще имат проблем със слабата форма на Челси нали *wonder*

marian4y
14.12.2010 00:53

надявай се лузър *lol* Манчестър са на върха и там ще си останатт !!!

lampard_1234
14.12.2010 00:50

Много слаб мач това не беше близо дори до дерби. Дори в края на мача Арсенал не можа да направи нещо като натиск въпреки, че изоставаха само с гол. Напрово вчерашния мач си е с класи над тоя. Тоя Уеб сигурно чака Флетчър да му избръска един да му вдигне картон *lol* И това ми бил най-добрия рефер в англия и света, пълна пародия *thumb_down* След седмица трябва да нанесем първа загуба на Юнайтед и да ги приземим след тая поредица без загуба. И да се надяваме, че след седмица ще кажем "шампионът е тук" *beer*

moonwalkera
14.12.2010 00:41

Фен съм на Арсенал но изрично искам да чиститя победата на Юнайтед! Не заслужаваме титлата на ВИСШАТА лига с такава игра! Честито Манчестър *thumb_down*

ENGLANDFTW
14.12.2010 00:31

Трябва да си тотален идиот за да кажеш, че Юнайтед не е надиграл А'нал. А'нал имаха 1 чисто положение, Ман Юнайтед имаше 5, плюс дузпата.

tenebrum
14.12.2010 00:30

специално пояснение за bobo 78 явно не си гледал мача добре -руни сам пред вратата дузпата не я броя ,нани на 2 пъти сам пред вратата,андерсън също ,я ми кажи сега на Анал положенията колко са чистите

manunited666
14.12.2010 00:29

Kalinho земи замълчи бе тапунгер.Нани финтираше Клиши.Изплъзваше му се и ставаше опасно пред вратата.За каква посока ми говориш какви 5 лева.Това нито е удар нито е пас бе смотан.Това беше финт.Топката била насочена на еди кадеси.Колко мъка има тоя свят.

Addicted92
14.12.2010 00:29

Madoto_1 Евала , един да вдигне глава и да си признае .. Уважавам хората като теб ! *thumb_up*

gopencet0
14.12.2010 00:28

калинио не очаквах от теб да си толкова тьП

Kalinho
14.12.2010 00:27

flipicha вземи си намери един правилник и виж как се тълкува ситуацията, и пак те питам Клиши да левитира ли? Пък за оня смешник който каза за откровенния ритник на Фърдинандчо, че и двамата скочили - да в каратето за тоя удар даже ипон дават.

messyfan
14.12.2010 00:26

този мач беше с големи очаквания откъм футбол и голове,но нищо такова нямаше.При отсъствието в титурярните състави на такива големи звезди,мача бледнееше откъм качество.Две бяха големите разочарования в съставите-Рууни и Аршавин.Не му прави чест на Рууни да подхожда толкова несериозно при изпълнението на дузпата,а Аршавин бе бледо копие на футболист от висока класа.Иначе жалко за Бербатов,явно в сериозните мачове САФ не желае да разчита на него

yoyothebestplay
14.12.2010 00:26

браво браво лъжете и псувайте вие ТОВА можете ! *lol* *joking* *beer*

Addicted92
14.12.2010 00:24

yoyothebestplay Нали ви осрахме главите ? *lol*
Не ти ли стига хахахах .. Във всичко сме най-добри .. ЗАПОМНИ ГО !

akrapovi4
14.12.2010 00:24

yoyothebestplay какъв Х бе.ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ *angry* Само един човек гледа реално на нещата и той е Madoto_1 *thumb_up*

bobo789
14.12.2010 00:24

абе тенебрум колко от поне 5 положения вкарахте 4е не видяхме или сме били слепи
*lol*

flipicha
14.12.2010 00:23

Имаше си дуспа,Нани минаваше Клиши и излизаше към вратаря.Какви глупости говорите : топката не била насочена по-посока на вратата

yoyothebestplay
14.12.2010 00:23

невероятен гол с рамо *joking* за тая вечер стига утре повече *lol* тука нито един от 2та отбора не показа игра , каквато и да е, никой не заслужаваше победата но кой ли къде търси справедливост ? честито още веднъж на невероятната си победа , разгромихте ни с измислен гол и нечестна дузпа , но заради дузпата , кажи горе долу сценария не е много добре изпълнен ама карай *lol*

niki85
14.12.2010 00:22

Мadoto_1 : това е брат! Един свестен човек в тоя сайт! Евала ти прая брат! *beer* *thumb_up*

Addicted92
14.12.2010 00:22

yoyothebestplay
От къде на къде пък Х ?
Ти се радвай че още една дузпа не беше отсъдена и Рууни изпусна дадената му от рефера .. Иначе горко ви *lol*
2точки пред другите и мач по-малко ..
Сега трябва да не летим в облаците а да гледаме на мача с Челси .. те са в лоша форма , но очаквам да затруднят Юнайтед 3пъти повече от Арсенал .. *thumb_up*

alechko
14.12.2010 00:21

Абе разбирачи за това,че го е подпрял и дузпа ли трябжа да има и другия момент, скачат и 2та и без да иска го е ританал , а ония колко пъти влезна грубо и евра цял мач го рита и кой ли още не този "отбор" наречен Арсенал няма място на върха в англия с тази смешна игра Руни изпусна дуспа андерсен един сигурен гол , а аресенал се насраа така разбирачи като не има харесва как е свършил мача да не коментирал и това , техния "отбор" неструва

niki85
14.12.2010 00:21

прав си брат g0penceto! Айде лека вечер и от мене! Видя се кой е по добрия ,това че има някои комплексарчета не е наш проблем.. Ние сме на върха и това е *thumb_up* GGMU *beer*

gopencet0
14.12.2010 00:21

Адаш евала приятел, един фен който да си признае точно какво е станало! *thumb_up* уоуо виждаш ли Мадото_1 фен на Арсенал е ако случайно незнаеш виж момчето как си признава, няма какво да се прави, като теб вземай пример

bobo789
14.12.2010 00:20

слу4аен сме6ен гол и както по долу казва един колега наи добрия съдия в англиа и света с много важни отсъждания по добре да ви дадат титлата ама няма да стане
*thumb_down*

niki85
14.12.2010 00:20

йо йо : прав си! мача беше Х само дето Ман Юнайтед надиграваше Арсенал в повечто време от мача! *thumb_up*

gopencet0
14.12.2010 00:19

уоуо ти явно си доста твьрдоглав олигофрен и е невьзможно да се спори с теб, още повече да си признаеш нещо... само едно ще ти кажа: погледни класирането и млькни! Заслужено или не ние сме на вьрха, а всичкки останали сте под нас *wink* *thumb_up* айде лека вечер

yoyothebestplay
14.12.2010 00:19

140000 фенове на манчестър юНАЙТЕД - кадето е ударено от Бог , не се пипа *joking* Явно малцина от вас тука могат да погледнат реално на нещата и да гледат мач по мач на късметлийския ви отбор *thumb_up* не е късно и вие да се осъзнаете а най логичния резултат тука беше Х , но на кой му пука ? на съдията не мисля *lol* *lol*

Madoto_1
14.12.2010 00:19

Честито на Юнайтед, заслужено ни бихте.Надиграхте ни на всяка една позиция на терена и си спечелихте мача.За пореден път доказваме, че сме на една крачка от съвършенството, но явно тази крачка е ВЕЛИКАНСКА и скоро няма да видим Арсенал да побеждава Юнайтед както Юнайтед побеждава Арсенал.За съдииските решения през 2-то полувреме няма смисъл да коментираме, защото те реално не решиха мача! *thumb_up*

yoyothebestplay
14.12.2010 00:16

гоше горкото ми заблудено фенче ( виждам че другите деца млъкнаха радвам се че явно са проумели нещо *lol*  *wink* ТО ДА БЕшЕ САМО ЕДИН МАч вие тва - ако го погледнеш реално - Е ВСЕКИ МАч *smile* айдее честито на поредната ви незаслужена победа и то навика си остава навик *joking*

tenebrum
14.12.2010 00:15

и сега какво ревете срещу съдията паднахте заслужено какво искате,целия мач нямате сериозни удари а манчо имаха поне 5 положения чисти ии пак съдията ви виновен

manunited666
14.12.2010 00:14

На мене ми е много смешно как използват за оправдание дузпата при положение , че Руни я изпусна!!! *joking* *lol*

yoyothebestplay
14.12.2010 00:13

Arsenalks мерси между другото че го каза взместо мен *thumb_up* но аз го казах : продължавайте така бе манчестър то съдиите са вечни за щастие *lol* *lol* искам сега същия сценарий и с/у челси *joking*

gopencet0
14.12.2010 00:11

уоуо и след като Арсенал не заслужават победа както самият ти каза, тогава кво ни лаеш тука че манчестьр спечелили с кьсмет а ?!?!? То по твоята логика всеки мач трябва да е перфектен, безгрешен - еми няма как да стане глупако и точно за това това е МАГИЯТА НА ФУТБОЛА - грешки, кьсмет и т.н., но ако трьгна да ти обяснявам ще отиде цяла нощ, а и надали ще ме разбереш *beer*

Kalinho
14.12.2010 00:11

и как това да е дузпа??? Първо топката не се движи посока към вратата, движи се посока центъра, а и защитника не атакува топката, няма как които и да е защитник да си дигне ръката, да левитира ли искате? пък и я кажете за ритника на тоя рилчо ? За дърпането на съдията от страна на флетчърчо? За симулациите и как вземаше топката Нани в няколко ситуации?

yoyothebestplay
14.12.2010 00:11

БРАВО БРАВО псувайте бе това ще ви помогне да проумеете истината *lol* айде искам сега да псувате тука и да серете на всеки възможен милиметър ДАВАЙТЕ вие в това сте добри *lol* *joking* *beer*

Arsenalsk1
14.12.2010 00:10

Първото полувреме не дава дуЗпа(пише се с З) за бутане от зад на Шамак.После карате в корема на Саня.Спестен картон на флейтата за бутане на съдията,руни псува поне 5 пъти страничния пак мълчание.Е мамка му ако се даде всичко това.Къде ще сте ? И дава една идиотска дузпа дето Клиши няма как да прибере ръката си.Освен да я отреже.Е какъв е този критерий ? А дай дузпа срещу МЮ в началото и да видим как ще се оголят от зад.Ама как това нали са галениците не може.Аре нямам думи.

yoyothebestplay
14.12.2010 00:10

айде давайте псувайте ама незнам кой мрънкаше че сме ги ритали през първото полувреме *lol*

geforc
14.12.2010 00:09

yoyo а я си припомни името МЕСИ.. Това говори достатъчно *lol*

Ginekologa
14.12.2010 00:08

neo12345,Man_Un_Fen_92 не челси а вие бе кретени тъпи в всеки мач ако бяха челси щяха да бият само гейчета я се шибайте *joking*

yoyothebestplay
14.12.2010 00:08

кой е казал че арсенал заслужава да спечели бе тъпако ? *cigarette* ти не видя ли че Арсенал започна да играе за точка още от началото ? Браво браво на мангалчестър мноого сте добри давайте в същия дух и за титлата *lol* Евангелиов просто щото нямамт време сега да ти обясня жалките победа миналата година и на 1/2 финала *thumb_up* Ама то Барса ви го вкара на финала тъй че да ти е сладко и оттогава *lol*

BoBi_Levskara
14.12.2010 00:07

Знам че някой доста се комплексират като видят Юнайтед да печелят, ама дечковци тва ако не беше дузпа аз питам КОЕ ТОГАВА Е ?

ZvEzDiO_90
14.12.2010 00:07

Честита ни победа *beer* а колкото до SenseleSs ей паляк ти грам предсава си нямаш от футбол как да няма дуэпа не видя ли раката *erm*

neo12345
14.12.2010 00:06

Man_Un_Fen_92 срещу чехли на техния стадион е мн трудно се пак това е най садийския отбор в англия *thumb_up* *wink*

tenebrum
14.12.2010 00:05

и както Гошо от почивка казва: на тоя портокалекс Нани няма ли кой да му го набабани *lol* ,иначе заслужена победа за Манчо даже изтърваха да вкарат поне още 1

neo12345
14.12.2010 00:05

срещу чехли на техния стадион е мн трудно се пак това е най садийския отбор в англия *wink* *thumb_up*

yoyothebestplay
14.12.2010 00:05

САМО МАНчЕСТЪР! *party* само така , продължавайте сценария и с челси *lol* следващия кръг : гол с ръка на евра и дузпа за манчестър *lol* *joking*

akrapovi4
14.12.2010 00:05

yoyothebestplay добре наистина беше касмет че Парк вкара.Но Арсенал с какво заслужаваше да победи само с два опасни удара и безброй грешни отигравания.А за дуспата еми нямаше как да не я свири при положение че 2-ти се играе с рака в наказателното.

Ginekologa
14.12.2010 00:04

тия каратисти от ман ритнаха дрогба и му дадоха картон днес пак ритат сания пфф

fena_man_utd
14.12.2010 00:03

Уеб,е един от най-добрите съдии не само в Англия,но и в целият свят.

ENGLANDFTW
14.12.2010 00:03

Млъкнете бе, А'налци, имайте малко срам бе. Фърги за пореден път СРА на идеализмите и романтизмите на оня идиот Венгер.... какво повече искате като доказателство, че Юнайтед е по-добрия отбор? Това насред Емирейтс миналия сезон малко ли ви беше? Ами онова показно на 1/2 финала в ШЛ? Ами днес? Венгер за пореден път беше направен за смях от Фъгрюсън. Просто вече нямате право да говорите!!! *thumb_up*

biob
14.12.2010 00:03

exxx много амь много ви яд сяяя хахаха след дуспата що така любимия ви отбор не изравни е... като се имате за мнооо големи a? *lol* ЖАЛКИИИИИИИИ!!!!!

neo12345
14.12.2010 00:03

yoyothebestplay гледай си смешния отбор и не говори *wink* *thumb_up*

yoyothebestplay
14.12.2010 00:03

калинко иначе с тея правила със съгласен но само да добавя : да включиш и Руну че може да псува съдията *lol* *lol*

geforc
14.12.2010 00:03

yoyo радвай се, че е само 1:0 *smile* *party*

fena_man_utd
14.12.2010 00:02

Глупавия sasedq,къде се покри.Вчера какви ги говореше днес хич го няма,но какво да се очаква от едно дете не повече от 15год.

minimalist
14.12.2010 00:01

а съдията ,..... без коментар .... тоя удар от каратето .... коментирайте .. ? гонят го дърпат го ,псуват страничния ... картони имаха ли че нещу не видях аз ?

yoyothebestplay
14.12.2010 00:01

да бе мноого реална дузпа то хич не се видя , че нани му е чукна нарочно във ръката *joking* но браво на манчестър да продължават така да убиват играта , те нали си изпълниха сценария : късметлийски гол и дузпата *lol* *lol* *beer*

ThE_LuD
14.12.2010 00:00

Само Манчестър,Арсенал мрете тъпанари!!

RosickyBoy
14.12.2010 00:00

То ако не е авто гол, ще е съдийска, огромна съдийска помощ, ако не са и съдиите, ще е рикошет... и каква дуспа даде тоя дебел плешив ЛАЙН(О)СМЕН бе? а кажи как да падна аз на земята без да си сложа ръцете там? Тоя Нани ли е, Наню ти ли е 10 пъти 1в1 с Клиши и 8 пъти са хлъзга.. циганин на сапун. Go go gunners *thumb_up*

Kalinho
14.12.2010 00:00

Предлагам от сега ФИФА да направят няколко промени в правилата, зада няма недоразумения за напред. 1. Ако си играч на мангалчестър имаш право по веднъж на мач да риташ някой безнаказано където си избереш, а ако го свалиш на земята с някой удар от каратето получаваш бонус. 2. Ако се казваш Нани или Флетчърчо имаш право да дърпаш съдията и да го псуваш а той да ти се радва. 3. Ако противник падне на земята и няма как да си махне ръката получаваш автоматичен бонус гол, понеже маймуни е живото доказателсво, че човека е произлязал от маймуната и няма как да уцели. *lol* *beer*

fena_man_utd
14.12.2010 00:00

Победата на Юнайтед е не просто победа,а много повече и някой да ми твърди,че са спечелили незаслужено мога да му кажа да отиде да си върже един едно въже и да се хвърли от някой хълм *joking*

biob
13.12.2010 23:59

yoyothebestplay идиот бихме хаха *thumb_up* да ти е гадно

telkisky
13.12.2010 23:59

ами при такова положение в полето на ман4естар едвали ще свири дузпа

minimalist
13.12.2010 23:59

поредната треньорска загуба! *thumb_down* тоя пенсионер ... да си оди на франция *party*

manunited666
13.12.2010 23:59

Ахахаха ама те изпуснаха дузпата и пак биха хахах я кажи бе келеш ... Арсенак заслужаваха ли точката ?

yoyothebestplay
13.12.2010 23:58

одеве ви казах , че великите манчестър без дузпичка НЕМОГАТ да победят въпреки че тоя път по една случайност не я вкараха *lol* *lol* *joking* колко впечатляваща игра на юнайтед браво , как си заслужихте победата *smile*

neo12345
13.12.2010 23:58

telkisky нормално се пак чехли са садийски отбор *smile*

manunited666
13.12.2010 23:57

Дузпата беше 100% бе вие нормални ли сте ? Нани елиминираше Клиши и ставаше опасно пред вратата на Арсенал.Въпреки , че не беше умишлено той спира опасна атака на Юнайтед с ръка.А я да те питам йойо... Арсенал ли заслужаваше да победи ? С едната си атака през целия мач ?

fena_man_utd
13.12.2010 23:57

Велик Манчестър Юнайтед днес показаха голяма класа и тактическо надиграване,което много малко отбори го могат.Честито червени дяволи!!!

Gogata85
13.12.2010 23:57

yoyothebestplay жалък си само това ще ти кажа. изобщо не ме впечатляваш.

telkisky
13.12.2010 23:56

вапрос: ще има ли такава дузпа на Станфорд Бридж следвашия краг? отговор: не *lol*

Gogata85
13.12.2010 23:56

а на Рууни определено му липсва Берба. тоя Нани е голям лакомник

yoyothebestplay
13.12.2010 23:55

честито браво само така да се играят дербитата ! скучен , тъп мач нищо интересно и естествено измислен гол за гейчестър *joking* Браво бе пичове адски добри сте продължавайте да си вкарвате измислените голове и да ви дават измислените дузпи , па тоя Руни ще се научи и да вкарва *lol* *thumb_up* *beer*

Gogata85
13.12.2010 23:55

радвам се на резултата но не и на играта нито на тактиката на САФ. ако излезе с тази система срещу челси незнам дали ще се измъкнем. но все пак сме там където ни е мястото. *beer* ГГМУ

gopencet0
13.12.2010 23:55

Чак пьк незаслужена победа .. може би по скоро ако има отбор който вьобще заслужаваше да победи това бяха Юнайтед, иначе на всички хейтьри мога само да кажа че ЧЕРВЕНИТЕ ДЯВОЛИ СА НОМЕР ЕДНО *thumb_up* айде честито на всички фенове и лека вечер от мен

Dankow
13.12.2010 23:55

Гинеколога вас вчера не ви ли спаси черната маймуна Дрогба бе кретен *lol*

Ginekologa
13.12.2010 23:53

чесно много слаб арсена 3 паса и бъркат ман и те 4 атаки за 93 мин *joking* покемона пак ви спаси за 3ти мач

yoyothebestplay
13.12.2010 23:46

нищо и половина ! мача върви към поредната незаслужена и измислена победа на така наречените Манчестер юнайтед *thumb_up* *cigarette* честито на всичките ви заблудени фенове засега *joking* *beer*

TheSlimShady
13.12.2010 23:46

Лека нощ.. момчета! Лягам, че утре имам лекции *sick* Аре там к'вот стане.. честито на позналите! Арсенал Шампион (Пул нямат шанс - останаха ми топчииите)!

messyfan
13.12.2010 23:37

вече може да стане и обрат с Уолкът,Фабрегас и Перси.

SenseleSs
13.12.2010 23:36

Браво Шрек,браво на съдията за измислената дузпа срещу МАН.Ю за кой ли път,браво на Венгер ,че налага този куц кретен Чамак.

Rusiq111
13.12.2010 23:35

Йес бееее най-после и Уолкът влиза *thumb_up*

Rusiq111
13.12.2010 23:34

е поне е справедливо... Но наистина съдията е голям глупак ... Сега е времето вече да вкарат Уолкът *thinking*

messyfan
13.12.2010 23:33

левак,левак,левак...тоя тотално ми падна в очите.И това е Рууни...Боже опази!!!

yoyothebestplay
13.12.2010 23:33

ХАХАХАХХАХХАХАХАХАХХ браво браво английски глупако *joking* We love you Wein! хахахах *lol* *lol*

yoyothebestplay
13.12.2010 23:32

ЕТО БЕ ? ЕТО ТОВА УМИшЛЕНО ЛИ Е БЕ КОПЕЛЕТА?! еее не нененнене вижте просто каква корупция до мозъка на костите на тоя страничния *thumb_down* просто погледнете накъде отива футбола

TheSlimShady
13.12.2010 23:31

Те са си подпряни от 1878г. Ето.. само се подхлъзна

SenseleSs
13.12.2010 23:29

Този плешив олигофрен нещо почна да подпира манафите..

Rusiq111
13.12.2010 23:29

айде най-после Венгер да изкара това недоразумение Аршавин че той проваля всяка атака на Арсенал ... Щом топката е в него това значи никаква опасност за МЮ.... Моля се само да изкарат Аршавин и да пусне Уолкът... Той ще вкара малко бързина в Арсенал и ще е трудно на Евра да го спира по крилото

TheSlimShady
13.12.2010 23:29

Малиииии.. ако в А група се правят такива нарушения.. не ми се мисли.. Кеч Мания ряпа да яде *joking*

yoyothebestplay
13.12.2010 23:27

кой е груб кой е груб ? Фердинанд червата що не му изкара а? каде видяхте футболист на Арсенал да направи това ? !

TheSlimShady
13.12.2010 23:25

Еми честно да ти каза обиди с/у Реал търпя! Но когато намесят Ливърпул (всичко това го правя, заради повечето фенове на Манчестър и Челси, които злословят с/у Пул).. така, Пул са ми слабост още от много малък и просто не понасям, когато някой обижда най-великите в историята!

messyfan
13.12.2010 23:24

мача започва от 64мин нататък.С Фабрегас и Перси става страшно,сега и нашето момче ако влезе.....

sakata17
13.12.2010 23:22

На Нани не му е ден иначе резултата щеше да е 3:0 *thumb_up*

SenseleSs
13.12.2010 23:21

Toзи Чамак ,кой го излъга ,че става за футболист..

gopencet0
13.12.2010 23:20

Добре сьжелявам за това ... врьщам си думите назад за това. И все пак не е много приятно да се дракате постоянно с феновете на който и да е отбор, както го правите в момента, за тоя уоуо е ясно че е олигофрен, обаче напоследьк и ти се опитваш да се изявиш като такьФ

fena_b
13.12.2010 23:18

тоя Нани е мега зле ще умре,обаче няма да подаде топката......

TheSlimShady
13.12.2010 23:17

Ако е за мене, не намесвай майка ми.. или по-скоро.. абе какво да ти обяснявам, само ще ти кажа, че аз нямам майка от 11 години!

yoyothebestplay
13.12.2010 23:17

шади прав си *thumb_up* *cigarette* ама айде ще ги дразним после сега таман мача живна *beer*

niki85
13.12.2010 23:16

йойо : спокойно брат.. не забравяй ,че сте втори.. вие ще се паднете с тях.. че и 5-0 едва ли ще изкарате.. залагам на още някой гол повече *lol*

gopencet0
13.12.2010 23:15

ти не заслужаваш нищо бе тьрмьк.... още повече да си прая труда да ти пиша "гьзарския ник" както трябва, скрии се някьде при мама палячоо

TheSlimShady
13.12.2010 23:15

Йойо.. колко е приятно да ги дразним.. добре, че поне имаме нещо общо..

TheSlimShady
13.12.2010 23:14

аз за първи път чувам това "слимшеЙди", ако не към футбола имайте уважение към най-великия!

yoyothebestplay
13.12.2010 23:12

Охоо гейчестър да имат късмета да срещат Барса в шл хаха *thumb_up* няма прошка *joking*

gopencet0
13.12.2010 23:11

Джукльовци смешни сте бе. И уоуо и слимшейди и сичките паляци в тоя саит боклуци сте вие

TheSlimShady
13.12.2010 23:09

Щото Барса, ако хванат Манчестър в ШЛ.. няма да знаят от къде им е дошло *lol*

TheSlimShady
13.12.2010 23:07

Да те светна.. не са единствени смешник тъп *lol*

niki85
13.12.2010 23:06

ТheSlimShady: и Реал Мадрид са единственият отбор който губи от Барса с 5-0 .. аре остави ме да гледам мача *lol*

TheSlimShady
13.12.2010 23:05

Манчестър са единственият отбор, който си позволявам да обиждам (и Челси де *joking* ).. Боклуцииииииии.. това са те *lol*

jo0ko
13.12.2010 23:05

yoyo тихичък те искам, гледай мача, ако не ти е лошо гледай и резултата ама много говориш при положение, аресенал нямаха и положение... Юнайтед поне имаха 2-3.Само бъди по-спокоен.

yoyothebestplay
13.12.2010 23:04

незнам кой си гледа детското и кой не ама поне знам статистиката на мача за разлика от теб Господин НИКИ Заблудения *joking*

shadowblase
13.12.2010 23:03

е това сигурно е един от най-тъпите мачове в английското, който съм гледал някога. Направо не мога да повярвам как и Манчестър и Арсенал могат да бъркат всеки втори пас. Ужасна игра отстрана и на двата отбора, а Арсенал може ли да са толкова страхливи и 1 път да не бият към вратата. Крайно съм разочарован.

yoyothebestplay
13.12.2010 23:03

не че нещо ама статистиката показва 59% на 41 % за гвинайтед *joking* спряхте да псувате за момент и почнахте да лъжете ОТНОВО *lol* *lol* *beer*

niki85
13.12.2010 23:02

йойо: гледай си детското и ни остави да гледаме мача! ще видим какво ще стане второто полувреме *thumb_up*

Arsenalsk1
13.12.2010 23:02

А тоя нани кажете му ако го боли от зад да не играе. превива се като ....

manunited666
13.12.2010 23:02

Айде започна се ... рефера пак свирил за Юнайтед.Червен картон за Флетчар и спестена дузпа за Арсенал.Почвам да си мисля , че тва е вид заболяване.

flipicha
13.12.2010 23:02

Футболистите на Арсенал са едни набедени звезди с голямо самоувствие

yoyothebestplay
13.12.2010 23:02

лачоо лачо и мен ми се иска да се смея ама е за плач и то доста дълъг ! ако така продължаваме от футбола няма да остане НИщО мойто момче ! нека повечете боклуци симпатизират на юнайтед то вие ше се научите да си вкарвате и голове *joking* *party* *beer*

dominator20
13.12.2010 23:01

трябва Меси да влезне да им помогне на Арсенал , защото мача отива към разгром 3на 0 *lol* *lol*

geforc
13.12.2010 23:01

yoyo за разлика от вас поне вратата уцелваме.. *smile* *lol*

niki85
13.12.2010 23:00

йойо : може да сме направили 2 положения но за разлика от вас 85% от мача топката беше в краката на играчите в Червено (обяснявам го като за индианци като тебе) *lol*

Arsenalsk1
13.12.2010 23:00

Ей свалете си очилата.Ще видите каво наказание чака флетчер за бутането на съдията.Веб се направи на ударен ама от асоцияцията ще го накажат жестоко.Заприлича ми на играч на локо мездра като тръгна да се разправя с Веб.

TheSlimShady
13.12.2010 23:00

Aрсенал може да не са много атрактивни и да им спират атаките, но футболът им е по-красив, а тези фалове са чиста тактика.. Нали не са като тая свиня Руни.. може ли така са псуваш съдиите и то му не е за първи път.. държи се по-непочтенно от Роналдо и го казвам като фен на Реал! Боклук е тоя Руни.. Роналдо поне като се държи нагло, прави нещо на терена.. а този има един удар и то какъв - аз бих го спасил.. *lol*

yoyothebestplay
13.12.2010 22:59

айде шибаните фенчета на гвинайтед , айде псувайте си сега нали само това можете *joking* Не че нещо ама наште нарушения бяха към центъра тъй че оплакванията ви отиват в боклука ! И нали Арсенал били децата , що ревете сега? вие да не би да направихте над 2 положения за гол ? *lol* *lol*

la4o71
13.12.2010 22:59

Да се смея лии ? Да плача лиии ? *erm*

niki85
13.12.2010 22:59

yoyo: коментирай малко смешното ти отборче бе? ей ма** ви ше е** ве .. пълни пишлемета нервите ме ве.. земете малко да гледате футбол! *angry* *angry* *erm* НЕ СЕ НАУЧИХТЕ ЛАПЕТАТ ТЪПИ

Arsenalsk1
13.12.2010 22:57

Джак Вилшир ВЕЛИКАН !!! 2 то влиза Цеск и Ван Перси.

niki85
13.12.2010 22:57

Arsenalsak1: Да брат прав си *lol* А на вас колко цветни картона ви спести знаеш ли? *lol*

yoyothebestplay
13.12.2010 22:57

гол с рамо , а по план тряяше да е с крак , ЛЕК РИКУшЕТ хаха *lol* и естествено , най големите цигани водят *joking* нито един от 2та отбора не заслужаваше да води , но естествено давайте искам да видя следващите ви измислени голове ако има такива де *party* *beer*

dominator20
13.12.2010 22:56

кур за Арсенал, само Червените Дяволи *beer* *thumb_up*с късмет без късмет резултата е 1 на 0 тва е аиде чакаме бате Митко да им га покаже тая игра как се играе *party*

Arsenalsk1
13.12.2010 22:56

2 то полувреме ще видим.До тук една не отсвирена дузпа и спестен ярко червен картон на флетчер.Дузпата за бутането в гръб на Шамак.И флетчер бута съдията а той се прави на.....

okocha
13.12.2010 22:55

Чета само злобни коментари от псевдо-фенове на Арсенал и Челси. Първо към сините - гледайте си смешния отбор. Ще ви видим другата седмица и вас какво дерби ще направите. И може ли изобщо да е дерби мач, в който изцяло доминира 1 отбор и то това е традиция от 5 години насам. Към феновете на Арсенал - естествено като не можеш да говориш за играта на твоите започваш за тази на другите. Дузпа не ви свириха, Нани едва не вкара от 5 метра, груби и остри влизания. Наистина няма какво да се каже за играта на Арсенал освен трагична *smile*

la4o71
13.12.2010 22:55

абе уоуо ли си къв си , я ми кажи Арсеанал имаха ли едно положение .. Спъват , като някви дървари.. И пак късметлийски голлл иии какво като е късметлийски ,нали все пак водим ..Айде ся очкавам да ни дадат една безмислена дузпа и дави стане якоо *thumb_up* Да влезе Берба и да ви покажи малко скилс *party*

Vidich
13.12.2010 22:54

yoyothebestplay написа: някав проблем ли имаш ти ве смешен,майка ти е смешна,а гола бе мн хубав,че не ти отърва е друг въпрос...смотан

manunited666
13.12.2010 22:54

Ма какво 0-0 бе смешен.Последните 20 минути Арсенал само се бранеше.Не минаха центъра.

niki85
13.12.2010 22:54

yoyo : то бива ама чак пък толкова да не пипнете топката *lol* *lol*

yoyothebestplay
13.12.2010 22:53

то че не е дерби не е , но 0-0 заслужаваше не като най - големите простаци пак да вкарат измислен гол! тцтц то бива бива късмет ама чак толкова

manunited666
13.12.2010 22:53

yoyothebestplay еми Юнайтед били смешни а Арсенал щом не са смешни поне атака да направят.Методиев ... кое му е толкова куриозното на гола ? Лек рикушет при центрирането но после Парк си отигра перфекно ситуацията.В отиграването не виждам какво случайно видехте.

gutito1964
13.12.2010 22:52

видя се че на терена има 11футболисти(мю)и11ръгачи(арс) да влизат 2то полувреме берба и чичарито да им разкажат играта на тия чобани

niki85
13.12.2010 22:52

йо йо .. брат да не си объркал канала с Cartoon Network ? *lol* То полувремето се видя кой играе като пълен чобанин , само спува и изобщо не играе , и кои владее много повече топката ,по-класния отбор и в случая отбора който води! *beer*

MeToDueB
13.12.2010 22:51

ама за мен това не е дерби .. може ли за цял мач 1 възможност за Юнайтед и един гол по някакъв куриозен начин .. може ли да е дерби това ? Дерби е мач с отворена игра, красива игра, с голове опасности, с голове .. не това е истинско дерби. Дори най-смешните Левски - ЦСКА ще ми е по-интересно .. хаха

geforc
13.12.2010 22:50

Пак насират тренировъчния център *lol* *lol*

yoyothebestplay
13.12.2010 22:49

най логичното естествено е 0-0 ама как ще стане ? ! кога е ставо ? разбира се че по една случайност ония цигани от гюнайтед ще водат след измислен гол , тоя път се кефете че поне не е автогол *lol* *lol* *wink*

nofx
13.12.2010 22:48

yoyothebestplay те не стават аз не казвам друго казвам че ако си над 18 години може да се срамуваш от себе си щото често ти засичам коментарите... коментари силно казано де..

yoyothebestplay
13.12.2010 22:47

хах *joking* айде големите деца аре опровергайте ме де *lol* големите юнайтед слабаците , чист късмет успя да влене тая а и вратаря ни напред тругна тцтц за нищо не ставате и никога няма да ставате *smile* *beer*

MeToDueB
13.12.2010 22:45

AMA Арсенал и те са си за бой бе .. може ли Фабрегас и Перси да не играят .. тва е направо смешно .. да приемем, че за Юнайтед е страхливата тактика е оправдана, все пак са по-надолу в класирането и от този мач им зависи много, на Арсенал също, но техния стил не е подобен .. рушене на играта, какъвто е на Ман Ю, на Арсенал стила е да играе красиво, да играе нападателно .. а така се връзват на съперника

nofx
13.12.2010 22:44

yoyothebestplay ако си на повече от 18 може спокоино да се срамуваш от себе си.... аз съм да свърши х късмет на игралите

Gogata85
13.12.2010 22:44

yoyothebestplay а пък за теб е цял късмет че си жив с тоя мозъчен капацитет

manutd_forlife
13.12.2010 22:44

ма да разбирасе ман винаги като поведат е с късмет нищо с късмет или без арсенал пада от най-великия клуб в Англия и ще се види второто полувреме дали е било с късмет или ще го последват още такива!

yoyothebestplay
13.12.2010 22:44

пък после за какво говора нали ? еми ето за какво говора как нищо не направихте ( не че арсенал направиха ) но шибания шанс все е на ваша страна , слабаци !

Gogata85
13.12.2010 22:43

MeToDueB и ти си се пръкнал с късмет ама никой не ти го натяква. Късмета е хубаво нещо когато е в твоя полза *party*

yoyothebestplay
13.12.2010 22:42

виж какъв е късмет виж бе ?! *erm* *thumb_down* мале мале нищо цяло първо полувреме и накрая некав невероятен късмет шибани идиоти нищо не направиха и накрая суперския късмет мале мале

MeToDueB
13.12.2010 22:41

де*а и покемона дръпнат .. все с късмет *joking*

cska_npacema
13.12.2010 22:28

"Сър Алекс остави Бербатов на пейката срещу Арсенал". Хм *cigarette*

Ginekologa
13.12.2010 22:26

Gogata85 той падна кога да го види аз мисля че щще е х мача да видим дали бъркам *sick*

Gogata85
13.12.2010 22:23

а тоя Нани ми писна да се лакоми Рууни беше на празна врата *angry*

Gogata85
13.12.2010 22:21

MeToDueB май си прав. без ключови играчи и за двата отбора дербито загуби от блясъка си. а без Берба вече почва да си личи че Юнайтед нямат идей в атака и Рууни когато получи топката се чуди какво да прави

gopencet0
13.12.2010 22:21

Незнам обаче за мен мача е доста скучен до момента ... *sick* битка в центьра и това е скукаа

MeToDueB
13.12.2010 21:57

Jurka5 написа: не е единствения, но той заслужава най-много, защото е вкарал общо колкото всички други, спечелил е много важни точки. Именно заради него са в подобна позиция, с подобна голова разлика нали така ?! Или не

MeToDueB
13.12.2010 21:56

аз съм фен на Барса, там няма такива експерименти със състава, отбора винаги е един и същ .. няма хитринки, страх и т.н .. няма лакомий, като Нани и др разни .. разликата е голяма. Яд ме е за Бербатов, аз съм негов фен

Kalinho
13.12.2010 21:56

Просто му го показват на Барби играч за малките мачове.

Jurka5
13.12.2010 21:53

MeToDueB,ти си ми ясен колко си фен на Юнайтед..Щом Бербо няма да играе,дано паднат..А не мислиш ли,че не може и само той да играе,да не би да е единствения нападател в отбора?

don_a4o
13.12.2010 21:53

3 мача без допуснат гол има 3-тия вратар май оръжията на САФ и Венгер са резервите но САФ по обърка приятно гледане дано Арсенал бие

goshandar
13.12.2010 21:51

А и за Фабрегас то го пише защо не е титуляр *thumb_down*

MeToDueB
13.12.2010 21:50

повече скорост, по-малко мисъл, отборна игра и т.н ..

goshandar
13.12.2010 21:50

МеТоDиеВ само човек който не е гледал мача на тоав момче срещу Нюкасъл в Купата на лигата може да каже че няма качества *stop*

yoyothebestplay
13.12.2010 21:50

да се надяваме победа за Арсенал ! вратаря ни е нов да , но и тактиката на САФ не изглежда перфектна ! гледайте Диема и се кефете ! *thumb_up* *cigarette* *party* *beer* Успех !

fena_man_utd
13.12.2010 21:48

Какъв е този измислен вратар за Арсенал.Хахаха.Бербо може да не играе,но това значи повече скорост в играта на Юнайтед.

MeToDueB
13.12.2010 21:48

Боже и тия Арсенал и те са за бой .. Фабрегас резерва, Перси резерва .. излизат и те с 1 нападател .. без вратар според мен .. много загубя от блясъка си този мач .. няма нищо общо с мега дербито Барса - Реал (е там Реал преди мача много се дървят, ама започне ли мача свиват опашките .. и там не е голямо дерби, на умряло куче нож да вадиш, но е по-голямо дерби от това .. тоя мач е 0-0 0-1

tepi
13.12.2010 21:47

Съра излезе голям простак.4-5-1 като домакин.Незнам ако гостувха как щтеше да излезе.сигурно 5-5-0. *sad*

Alonso1
13.12.2010 21:47

хайде артилеристи смачкайте тези боклуци манафчестър ШАМПИОНИ АЛЕ ШАМПИОНИ АЛЕ САМО АРСЕНАЛ

biob
13.12.2010 21:46

е сега вече манчестър ще загубят даже гол няма да вкрат ха ако не е 2-0 за арсенал то 6те е 3-0 ще стане точно като със ман сити същата схема 4-5-1 краен резултат 3-0 за АРСЕНАЛ

don_a4o
13.12.2010 21:46

Берба е скритото оръжие на САФ ще влезе 2 полувреме нали е по-силно на Манчо то,САФ леко изкуфява ей, ние сме с 3-тия вратар, лошо, дано не е ден на Рууни днес, 13-ти сме, Успех Арсенал пък като паднем
е няма да се мре я живота продължава очаквам голямо дерби Хайде Насри ,Перси и Фабрегас, ако влезеш де

XaXaXa_
13.12.2010 21:43

после бербатов не е играел добре той не го пуска във важните мачове или ще го пусне 70-80 мин и искат 2 гола да вкара еми ще ги вкара ама друг път дъртак умрял да си заминава *angry*

yoyothebestplay
13.12.2010 21:39

Да се надяваме тогава за крайна победа на Арсенал *thumb_up* *beer*

MeToDueB
13.12.2010 21:37

просто Сър Алекс разчита на статистиката и това, че предишните 3 години печелят със система 4-5-1, ама този път няма да стане .. все с дузпи и автголове на Арсенал печелят, но сега .. не ми се вярва .. абе дано паднат така ме е яд, че Бербатов е резерва .. миналата година имаше аргументи и факти, че е по-правилно да остане резерва, а Рууни да е тит, защото Рууни се скъсваше да вкарва, ама сега къде са му аргументите .. като Бербатов е играл колкото Ернандес и Рууни взети заедно и е вкарал колкото двамата умножено по две голове .. каква е логиката да не играе .. не знам

ManUnited93
13.12.2010 21:37

Супер много харесвам Ман Юнайтед но ще ми стане добре ако паднем за да се поусети малко Фъргюсън *stop*

hrasta
13.12.2010 21:36

Старецът май се обърка тука. Сега е момента да ги ударим !!!

torres12312
13.12.2010 21:35

пфф бербатов не играе тва може да е проблем за арсенал ако играеше ще да има много пропуски ся няма да е тъй иначе лошото е че перси няма да е титоляр *sick*

MeToDueB
13.12.2010 21:35

де*а страхливците, дано Арсенал им направи 0-3 тогава .. каква е тая смелост, твърдоглавие и безхаберие да оставиш топ голмайстора на Англия и отбора ти на пейката, за сметка на безспорната звезда Уейн Рууни, който обаче няма гол от игра от половин година, браво .. Сър. Дано паднат ше се моля направо стискам палци и ще се радвам Арсенал да ги унищожи

geforc
13.12.2010 21:34

Е как може бее.. Руни още не е навлязал в оптимална форма.. Поне 4-4-2 с Бербатов щяха да са страхотна комбина, много противоречиво решението наистина *sad*

paco_kl
13.12.2010 21:33

дърт боклук,бербатов ще му е нужен!ама ще го пусне като трябва да изравнява-червен нос издухан

ManUnited93
13.12.2010 21:32

хайде честита загуба!!! *angry* *angry* Много смотано решение на САФ !!! Тука вече се поизложи според мен *thumb_down* *stop*