Сам Алърдайс напусна Блекбърн

20:13
Сам Алърдайс напусна Блекбърн
Мениджърът на Блекбърн Сам Алърдайс е напуснал клуба заедно с помощника си Нийл Макдоналд, съобщиха Роувърс на официалния си сайт.

Собствениците на английския тим "Venky Group" излязоха със следното изявление: "Venky Group, собственици на Блекбърн Роувърс, потвърждават напускането на мениджъра Сам Алърдайс и помощник мениджъра Нийл Макдоналд с незабавен ефект. Тренирането на първия отбор поема Стив Кийн за близкото бъдеще. Това решение е част от широките ни планове и амбиции за клуба. Искаме да благодарим на г-н Алърдайс за приноса му към Блекбърн".

Вчера Блекбърн записа пореден слаб резултат, губейки нещастно от Болтън с 1:2. След това Алърдайс бе доста критичен към играчите, заявяйки, че са се защитавали като "стари бабички".

Преди това Роувърс пък отнесоха истински шамар от Манчестър Юнайтед, губейки с 1:7. Пет гола за Юнайтед тогава вкара българинът Димитър Бербатов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

blazin_squad
14.12.2010 01:41

големия Сам дето му знаеше устата за бербо яде папарягата нека нека *thumb_down*

flipicha
13.12.2010 22:49

Сам : даите ми Реал Мадрид или Интер... хахха.Е няма кои да ти ги даде с тези твои постижения

tepi
13.12.2010 21:35

Жалко за Големия Сам.Мисля,че се справяше добре.Все пак Блекбърн не са в зоната на изпадащите. *sad*

cska_npacema
13.12.2010 20:41

На какво основание Анчелоти трябва да напусне? Че направиха три равни мача с трудни съперници ли? А Ходжсън? Че не е на терена да вкара положенията на Торес ли?

don_a4o
13.12.2010 20:37

Започват да хвърчат глави в Висшата лига,1 уволнен и 1 сам напуснал, защо Анчелоти и Ходжсън не си тръгнат и те, вярно велики клубове водят, не като Блекбърн и Нюкясъл не че те са слаби