Тимонов: Трябва да се даде шанс на Радуканов

16:00
Тимонов: Трябва да се даде шанс на Радуканов
Полузащитникът на руския Анжи Махачкала Тодор Тимонов заяви, че ръководството на ЦСКА трябва да даде шанс на Милен Радуканов и да го остави на поста старши треньор.

Тимонов допълни, че има желание да продължи да играе във Висшата лига на Русия.

"Не съжалявам, че отидох в Русия, заслужаваше си. Първенството там е по-добро от българското", каза полузащитникът, който бе гост на актуално студио "Дерби".

"Не е тайна, че не играя много в Анжи, но имам желание да остана. Играл съм на всякакви позиции - централен нападател, крило, вътрешен полузащитник", продължи Тимонов.

Друг български футболист в руското първенство Мартин Кушев разкри, че не му е било лесно да се адаптира в Амкар Перм. "Беше ми доста трудно през първата година в Русия, но след това се адаптирах. Не е нормално да се игра при минус 18 градуса и на толкова заснежени терени. Руското първенство е доста тежко", сподели Кушев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

terans4o
13.12.2010 17:59

Дон ачо тука написа нещо тъпо! Колко загуби имаше Зафиров когато го уволниха? Че аз не си спомням да бяха кой знае колко!

don_a4o
13.12.2010 16:27

естествено, че трябва да му се даде шанс, започна да върви добре ЦСКА под негово ръководство, стига с тези смени на тренери ,при няколко изгубени мача и оп уволнение и нов ,дайте му време на Радуканов.