Гонзо: Не се притесняваме от никой

13:05
Гонзо: Не се притесняваме от никой
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че "сините" не се притесняват от нито един отбор и, че целта пред отбора е да спечели Купата на България.

"Нашата цел е да спечелим купата, независимо от жребия. Ние не се притесняваме от никой. Който спечели този мач има сериозни шансове да триумфира накрая", каза Иванов, след жребия, който прати Левски срещу Литекс в Ловеч.

"Има много време до мача, рано е да се мисли дали ще искаме чужди съдии. Съперничеството между Левски и Литекс е от доста години, защото те са сериозен отбор. Надявам се да не се повторят грозните сцени от последния мач", допълни бившият нападател на "сините".

Той каза, че се надява Левски да се представи добре в последния си мач за тази година.

Готвим се сериозно за мача със Спортинг, искаме да завършим по добър начин годината. Работим по селекцията, текат преговори за играчите, които искаме да вземем. Има запитвания за футболисти на Левски, най-вече за Гара Дембеле и Жоазиньо", завърши Гонзо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
13.12.2010 13:28

дали сега дали по-късно пак могат да срещнат Литекс или ЦСКА сега 1 силен тим ще загуби а другият има по-голям шанс да спечели купата на България нормално няма задкулисни игри при жребия