Моу: Получаваме повече картони от другите

11:25
Моу: Получаваме повече картони от другите
Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо обвини съдиите в Ла Лига, че са по-сурови към неговите играчи, отколкото към съперниците, като освен това порица и феновете, които освиркват Кристиано Роналдо.

Реал имат няколко играчи, включително и защитника Серхио Рамос и нападателя Гонзало Игуаин, които са аут заради контузии, както и Шаби Алонсо и Марсело, които са наказани за следващата седмица за мача срещу Севиля, след като получиха пети жълт картон в победата с 3:1 надСарагоса.

"Това е футболът и на нас ни се случва често. Много е лесно да покажеш жълт картон на играчите на Реал Мадрид. Другите получават по-малко. Дразни ме, че играчите от другите клубове могат да протестират, а ние не. В същото време има треньори, които могат да напуснат зоната си, а други не", каза Моуриньо.

"Кристиано е феномен и ми е трудно да разбера начина, по който се отнасят към него. Лошото държание към него ме кара да мисля, че това първенство не е сигурно. Той принадлежи на първенството и на феновете, които могат да го гледат всеки уикенд. Той им подарява шоу, но не получава защита от стадионите, феновете и реферите. Въпреки това, той не спира да бележи", допълни още Специалния.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PleaZeE
18.12.2010 20:49

А колко до титли и успехи мисля,че е излишно фенчетата на Барселона да претендират за нещо,все още *thumb_up* *beer*

PleaZeE
18.12.2010 20:48

Абе Моу както го наричаш едва ли му пука,какво мислят в Барселона за него,а и Барселона са просто един от всички отбори *wink* Колко народ е признал Моу по цял свят,че той вече може и за господ да се вземе *thumb_up* А колко до спора за Реал Мадрид и Барселона,едва ли може да го разрешат феновете на двата най-върли врагове *lol* Все пак всеки си гледа неговата теза,защото му е изгодна Да Реал Мадрид и Барселона играят перфектен футбол,но просто отбора на Реал М. не е играл с едни и същи играчи толкова време,колкото в Барса играят досега Само сработването между играчите е разликата в играта за сега,иначе и двата тима играят много силно!

boc1
16.12.2010 12:10

"само си припомни колко играчи на Барса в близкото минало брутално отвлякохте,като им размътихте главите" Те май сами искат да идват в Реал, защото знаят кой е най-големия клуб в света *beer*

messyfan
16.12.2010 01:20

Само да ти кажа разбирачо на Испанския футбол,че съм живял 2г в Мадрид и 2г в Барселона.Много добре познавам манталитета на мадридчани и този на каталунците,няма да ти обяснявам в подробности само си припомни колко играчи на Барса в близкото минало брутално отвлякохте,като им размътихте главите,колко футболни кариери съсипахте и накрая колко национали имате в сегашния национален отбор на Испания-Касияс,Рамос национал още от Севиля,Ш.Алонсо национал още от Ливърпул и май това са.Барселона-7 национали,всички местни каталунци и от школата на клуба.Какво още да ти обяснявам,когато се представяш добре и уважаваш отсрещния всичко е ОК,когато плюеш,обиждаш и се превъзнасяш става така.Ето така е в Каталуня и винаги ще бъде така.И не забравяй,че Моу преди много години,когато работеше в Барса си заслужи това отношение към него сега.

BornToHate
14.12.2010 19:25

Какво разбираш ти от футбол щом може да напишеш такава голяма простотия? Кой коге е създаден да гони? Имаш ли някаква идея? Когато Реал Мадрид е печелил титли на домашна и европейска сцена, Барселона са правели първи крачки във футбола и са били един чисто и просто посредствен отбор. Кой кого мрази? Ние вас или вие нас? Всичките катаунски фенове са такива. Мога да ти дам и прости примири (надявам се да имаш достатъчно годинки за да ги помниш). Какво се случи когато когато Барселона победи Насред Бернабеу с унизителен резултат? 80 000 мадридчани аплодираха голямата звезда на катаунците - Меси. А какво се случи когато Реал победи Барселона на "Камп Ноу"? 98 000 души замерваха футболисти на Реал с бутилки,телефони, всичко до което се докопаха.

BornToHate
14.12.2010 19:14

"messyfan" - "тим който винаги да е сериозна конкуренция на Барселона и в Примера и в евротурнирите.Да ама не,не и в последните 2-3 години." Добре. Съгласи ме. Приемаме че си прав в това изречение " "роденият за да мрази" какво да му кажа-той просто е много ама много далеч от футбола". Нека ти кажа една истина която се отнася за всеки идин спорт,а не само във футбола. Неможе винаги да си на върха! Невъзможно е. Както са казали хората "Всеки има своите 10 минути слава."
Нека видим сега ти колко разбираш от футбол. С това изречение "този изкуствено създаден тим на Реал,тим който винаги да е сериозна конкуренция на Барселона и в Примера и в евротурнирите." направо ми събра всичките точки.

messyfan
14.12.2010 14:02

Реал винаги са получавали много картони и това е така ,защото винаги са играли грубо в мачовете си.И Валтер Самуел преди и С.Рамос и Пепе сега-това са вечните футболисти с картони,груби и антипатични играчи.А на "роденият за да мрази" какво да му кажа-той просто е много ама много далеч от футбола.Май е гледал само смешния си отбор и никой друг.Да,аз не гледам този изкуствено създаден тим на Реал,тим който винаги да е сериозна конкуренция на Барселона и в Примера и в евротурнирите.Да ама не,не и в последните 2-3 години.Разликата е в светлинни години,то целия свят я видя.Затова по-скромно я карайте,за сега всичко е безпочвенно,само приказки и нищо друго. *beer*

michael_forever
13.12.2010 18:43

Нормално да получавате повече картони.Нали си ги просите,за да се "изчистят".Другите отбори не го правят и има по малко картони.Логично нали *lol*

don_a4o
13.12.2010 12:49

Всички анализи се правят след краят на сезона в Испанското първенство, има още много мачове, а и в ШЛ са най-важните и в Петък жребия, засега Барса наистина са по-добри от Реал ,но и Реал не се дава, има много време до Май месец

JoseM7
13.12.2010 12:25

Тоя yoyo по жалко фенче от него не съм виждал.Еби му майката КОЛКО ПРОСТ ЦИГАНИН Е ТОЯ. :Х

Barcelona1234
13.12.2010 12:17

кво да ви гледам мачовете само вие се оплаквате така беше и в интер.Защо Пелегрини не се оплакваше бе а а само тоя (тариката).

BornToHate
13.12.2010 12:12

Вижте се к'ви катаунски мишки сте бе. Поне да сте гледали мачовете и тогава да говорите.

yoyothebestplay
13.12.2010 12:05

да бе *joking* колко е жалък просто жалко че се обади пак с глупостите си след унижението *cigarette* той играе груб, нечист и некрасив футбол иска да няма картони хаха. Пък после роналдо бил феномена , но той е нагъл , прост и арогантен , а не като Барса - които излизат ,играят красив и невероятен футбол и не ти го натякват , а не като Аналдо *thumb_up* *beer*

don_a4o
13.12.2010 11:44

важното е че Реал побеждава винаги има трудности няма как но Барса наистина са по-добри от Реал 26 на 0 голова разлика и тя е от значение

Barcelona1234
13.12.2010 11:36

Само се оплаква за да спрат картони да им дават.После ще каже и дуспи не ни дават *thumb_down*