Бекъм ще играе футбол още 6 години

11:17
Бекъм ще играе футбол още 6 години
Лекарят на италианския гранд Милан Жан-Пиер Меерсман заяви, че Дейвид Бекъм може спокойно да играе футбол още 5-6 години и то в топ форма. Според медикът 33-годишния английски футболист се намира в отлично физическо състояние и може да се подвизава по терените докато стане на 39 години.

"Бекъм може да продължи да играе още пет или шест години. Неговите физически показания са отлични. Това, което трябва да направим сега е да променим малко неговата програма за тренировки", заяви лекарят на Милан.

Ако се вярва на думите на Меерсман, Дейвид Бекъм ще може да играе за Англия не само на Световното в ЮАР през 2010 година, а и на Мондиал 2014. Методите на този медик са световно известни, като се има предвид, че неговите програми помогнаха на Алесандро Костакурта да играе футбол до 41 години, а капитанът на Милан Паоло Малдони все още показва много добра форма, като вече е на 39 години.

В момента Дейвид Бекъм е под наем в Милан от Лос Анджелис Галакси за 3 месеца, като има възможност той да остане за по-дълго време на "Джузепе Меаца".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bore1919
29.12.2008 13:57

еми много ясно че ше играе още 6 години нали трее да се зимат пари от реклами и той и отбора в който играе *lol*