Реал мина лесно теста с гостуването на Сарагоса

21:54
Реал мина лесно теста с гостуването на Сарагоса
Реал Мадрид победи Реал Сарагоса с 3:1 като гост в среща от 15-я кръг на Примера дивисион.

Още в 15-а минута "белия балет" откри резултата. Марсело с диагонален пас разсече отбраната на домакините и изведе Месут Озил на чиста позиция вдясно от вратата на Сарагоса. Плеймейкърът нагласи топката на левия си крак и я прокара под плонжа на вратаря.

Минута преди почивката Кристиано Роналдо отбеляза от пряк свободен удар, шутирайки над стената и пращайки топката в горния десен ъгъл на вратата.

В 47-а минута пък Анхел Ди Мария направи резултата класически. Седем минути по-късно Габриел Ернандес намали резултата след изпълнение на дузпа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madridista_rms
13.12.2010 11:57

Дори и Барса да се по-добри, то Реал е на второ място.Няма дори 1 отбор, който може да се приближи до класата на двата испански гранда. Истината е, че наистина, както каза пича по-долу, сме се променили и смятам, че е за добро!

look
13.12.2010 03:45

В момента Реал и Барса са най-добрите отбори в света...Колкото и да го отричате Реал са много по различен отбор от последните години, и наистина паднахме от барса, но просто това не беше отбора на реал.С нетърпение очаквам второто дерби между двата отбора

BornToHate
12.12.2010 23:15

Мен на Ди Мария ми хареса повече. По-точно извеждащия пас на Алонсо беше много добър.