Йоренте с пореден гол при успех на Билбао

21:14
Йоренте с пореден гол при успех на Билбао
Голмайсторът на Атлетик Билбао Фернандо Йоренте отбеляза поредното си попадение с екипа на баския тим при успеха с 2:1 над Еспаньол.

Освалдо даде преднина на Еспаньол в 33-та минута, но Йоренте даде тон на обрата след попадение в 73-та. Само пет минути по-късно пък домакините вече водеха в резултата след гол на Лопес.

Новакът Еркулес разби с 4:1 Малага след голове на Трезеге, Дренте, Крус и Кико. За гостите почетното попадение вкара Фернандес в 12-та минута, с което откри резултата. След това обаче домакините се взеха в ръце и отбелязаха четири безответни гола.

Сантандер пък открадна победата при гостуването си на Майорка след успех с 1:0 след гол в 90-та минута на Серано. Спортинг Хихон и Леванте разделиха точките за 1:1. Кайседо откри за гостите, но Егурен донесе точката на Хихон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

terrorblade
13.12.2010 01:33

Атлетик,като цяло е един от най-силните отбори в ЛаЛига,имат богата история и са постоянни в изявите си в последните си два-три сезона и една от причините е именно Йоренте.Атлетик са ми симпатични с това,че разчитат единствено на юноши на клуба,но е време ''баското чадо'' да напусне родния си дом и да отиде в голям отбор способен да реализира целия му потенциал.