Юнайтед освобождава Харгрийвс след края на сезона

16:11
Юнайтед освобождава Харгрийвс след края на сезона
Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Оуен Харгрийвс ще напусне тима, след като e бил известен, че няма бъдеще на "Олд Трафорд".

"Дейли Стар" съобщава в днешния си брой, че "червените дяволи" са готови да освободят халфа в края на тази кампания, когато договора му изтича.

Сър Алекс Фъргюсън не е готов да предложи нов контракт на играча, който в момента лекува травмата в подколянното сухожилие в Германия.

Полузащитникът страдаше постоянно от травми, след като бе привлечен през 2007 година от Байерн Мюнхен, а през последните две години игра в само няколко срещи.

С освобождаването на Харгрийвс, Манчестър Юнайтед ще спестява по 70 000 паунда на седмица, колкото е заплатата на полузащитника.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

JasonX22
11.12.2010 23:45

Бахмуу,тоя го бях забравил как изглежда и за малко да го видя в един мач ама му опуснах началото и не можах да му видя четирите минути игра.Жалко имам спомени че не беше лош играч,дано се оправи най-накрая и да попадне в добър отбор и да се наслади на футбола,защото вярвам че му е гадно като не играе.

brickbat
11.12.2010 17:01

това е може би най слабия трансфер на САФ много пари за нищо дори и да беше здрав на мен лично ми се струва че нямаше да допринесе кой знае с колко. По - добре да налага Гибсон и другите младоци от колкото да разчита на него.

don_a4o
11.12.2010 16:20

това го знаем отдавна днес само за Манчо се пише вчера само за Челси