Радуканов: \"Гоним участие в евротурнирите\"

15:38
Радуканов: \"Гоним участие в евротурнирите\"
Наставникът на ЦСКА Милен Радуканов остана доволен от победата с 3:0 над Малеш Микрево и класирането за 1/4-финалите в турнира за Купата на България.

Радуканов бе категоричен, че отбора трябва да си осигури участие в евротурнирите, независимо дали с челно място в първенството или през Купата на България.

"Най-важното е, че продължаваме напред, това бе най-важната цел за есента. Приятен мач, очаквано победихме. Домакините се постараха да подготвят терена, но класата си каза думата. През първото полувреме играхме срещу вятъра, теренът също бе в лошо състояние. Ние гоним участие в евротурнирите на всяка цена. Дали през купата, или през първенството, няма значение. Нямам претенции за следващ съперник за Купата, каквото се падне. Там Димитър Пенев има думата", сподели Радуканов след мача в Микрево.

"Искрено се надявам да играем на високо ниво срещу Порто, защото този мач е за престиж. Надявам се да излезем освободени и да играем добре", коментира специалистът предстоящото гостуване на Порто в Лига Европа.

По въпроса с изказване на Тибони, че не си говорил с него, Радуканов заяви: "Питайте другите чужденци дали не си говоря с тях".

Накрая наставникът на "червените" направи и кратък анализ на представянето на тима през есента: "В Лига Европа изиграхме прилични мачове срещу Бешикташ и постигнахме победа срещу Рапид. В първенството стартирахме трудно, но все пак сме близо до лидерите и това ни дава надежда за втория полусезон, че може да ги настигнем".

Относно бъдещето си в отбора специалистът заяви: "Водим разговори с президента, но след мача с Порто ще стане ясно официално какви решение сме взели".
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

maxpayne91
12.12.2010 10:27

ГОНЕТЕ ГОНЕТЕ *lol* АМА СЕДМОТО МЯСТО ТОЯ СЕЗОН НЕ ВИ БЕГА *lol*

don_a4o
11.12.2010 16:24

Радуканов засега много приляга на ЦСКА дано не го махнат и му дадат шанс да подобри играта на ЦСКА стига сама сме сменяли тренери при първа издънка дайте му шанс