Уотфорд нанесе първа загуба за сезона на лидера в Чемпиъншип

12:11
Уотфорд нанесе първа загуба за сезона на лидера в Чемпиъншип
Лондонският Куинс Парк Р.йнджърс, който оглавява класирането в Чемпиъншип, пропусна отлична възможност да дръпне със седем точки на върха на таблицата, след като загуби у дома от Уотфорд с 1:3 в петък вечер.

Дани Греъм и Джордън Мъч попариха надеждите на домакините да изравнят клубния си рекорд без поражение, след като реализираха за Уотфорд в 26-та и 30-та минути. Греъм направи резултата класически в 48-та минута. Бившият нападател на гостите Томи Смит, който в момента играе за Рейнджърс, успя само да намали на 1:3 две минути преди края на мача. Резултатът обаче може да се приеме като облекчение за мениджъра на Куинс Парк Рейнджърс Нийл Уорнък, който обеща на своите играчи, че ще бъде по шорти по време на мачовете, докато тима му не загуби. 62-годишният Уорнък, който пое тима от Лондон, след като напусна Кристъл Палас, заяви след мача: "Слава Богу, вече ще мога да си обуя дълги гащи за зимата. Сега сериозно, разочаровани сме, но ако ми бяхте казали, че ще стигнем до месец декември без поражение, наистина нямаше да ви повярвам".

Суонзи пък пропусна шанса да измести своя уелски съперник Кардиф Сити от второто място в класирането, след като направи 1:1 у дома с тима на Милуол.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация