Абрамович съди вестник \"Дейли Мирър\"

16:09
Абрамович съди вестник \"Дейли Мирър\"
Собственикът на английския шампион Челси Роман Абрамович ще съди вестник "Дейли Мирър", заради съобщенията в изданието от края на миналия сезон, че Карло Анчелоти има три седмици да спаси поста си.

Вестник "Гардиън" съобщава в днешния си брой, че според руският милиардер статията в "Дейли Мирър" е била "доста сензационна" и "възпламенителна".

В иска на клуба и Абрамович пише: "Изданието реши да публикува фалшива и дестабилизираща \'история\', че господин Анчелоти бил получил ултиматум. Oт вестника не си направиха труда да проверят тази своя информация, както изисква отговорната журналистика".

От клуба, освен това са били възмутени от снимката на Анчелоти, над която пишело: "Гледай къде стъпваш: Анчелоти е под напрежение".

В иска, който бе внесен от правната форма "Harbottle & Lewis", освен това се казва, че решението на изданието да свали материала от своя интернет сайт само потвърждава, че статията е била измислена. Челси и Абрамович съдят изданието за нанесени щети и ще поискат от изданието да не повтаря тези свои твърдения.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LondonLeons
10.12.2010 20:43

don_a4o - стига си правил сметки и то точно на отбора който в последните сезони ви бие повече отколкото мъжете бият жените си *sick*

fena_b
10.12.2010 18:37

Дон ачо много си зле брат....3 слаби мача и веднага да се сменя треньора така ли?А знаеш ли че Сър Алекс първите пет сезона на Олд Трафорд има само един трофей (ФА къп,ако не се лъжа),дали Манчестър щяха да са един от най-великите отбори в Европа? Ти нали си фен на Арсенал защо след толкова сезни без трофей Венгер още е е сменен?Анчелоти е един от най-големите треньори за последните 20 години и ще е огромна грешка,ако го изгонят.

Moonwatcher
10.12.2010 17:54

абе пи4ове вие кво 4етете бе, става въпрос за статия от края на миналия сезон(нормално е да не се прави, 4елси си бяха стабилни), сега ако го напишат нормално да се съгласите с тях

don_a4o
10.12.2010 16:18

махна суматай му тренери, а сега отборът като от 6-7 мача, няма победа от 1място с 7т водене, сега са 3-ти, а от Понеделник може и 4-5 и няма да го махне:Ултиматум не вземеш ли поне 6т от 3-те мача, Изгаряш, прав си е вестникът

don_a4o
10.12.2010 16:13

Значи, ако Челси падне от Тот, Арсенал и Манчо, Анчелоти остава, Браво аз ако съм ще го махна след 3седмици ако от 9т не спечели нищо или 2-3 ОК аз бъркам явно