Паника в БФС за лиценза на ЦСКА

08:59
Паника в БФС за лиценза на ЦСКА
В БФС е настанала пълна паника за лицензирането на ЦСКА, научи "7 дни спорт". Хората от лицензионната комисия се разкарват с мокри кърпи на главите и се чудят какво да правят. Ако ги изхвърлят догодина от Европа - лошо. Да ги оставят с толкова много дългове и неплатени сметки - пак лошо.

В счетоводството на Армията пък плюнчат химикалки, броят стотинки и се чудят как ще се оправят. Цяла сюрия футболисти, мениджъри, физически и юридически лица съдят клуба за пари. Срещу червените има депозирани и молби до БФС да не им се дава лиценз, докато сметките не бъдат уредени.

"Чудо ще е, ако успеят да оправят всичко", коментира пред "7 дни спорт" чиновник от централата.

Финансистите от лицензионната комисия ще огледат внимателно всички документи на ЦСКА, преди това се очаква да направят и среща с ръководството на клуба. Условието за получаване на лиценз е клубът да няма задължения към НАП, клубове, футболисти и друг вид персонал до 31 декември 2010 г. Отделно лошото финансово състояние е посочено като изричен мотив от УЕФА за отнемане на лиценз. Не е ясно дали въобще батакът на "Армията" може да бъде оправен, казват от клуба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
10.12.2010 16:26

Изплашени от разкритията на Wikileaks" , в които се изнасят секретни данни от кореспонденцията на посолството на САЩ у нас, където името на Бaткoв се сочи като човек на Чopни, а неговият клуб Левски-1914 като пералня за мръсните пари на комунистическата мафия , заедно с вестниците му "Cтaндарт" и "7 дни спорт" от същата прес-група, веднага доносникът Юли Москов и другият комсомолски доносник - Тара се хвърлиха да заливат медийното пространство с информация, която да отвлече общественото внимание от скандалните разкрития, публикувани и във френския вестник " Moнд". Става ясно, че западните служби за борба с opганизираната престъпнocт следят много отблизо действията на изброените фирми на Батков. Нищо чудно, съвсем скоро да станем свидетели на драматични събития, подобно на онези от 2000-та година, когато по нареждане на ЦPУ беше изгонен от страната сегашният(макар и прикрит) собственик на футболния клуб от Подуене.

Fi4o_CskA
10.12.2010 11:47

да тя партията излиза и играе на терена. Срещу ливерпул, ювентус, нотингам и тн. пак ли левицата ни крепеше а тъпако прост. Гледайте си жалката кочина срамяща името на най-великия българин. Стига сте мучали и ни оставете да си се радваме на великата история комплексарчета.

Kalinho
10.12.2010 11:30

в партийно отношение да *smile* ама за последните 20 год. нещо успехите са много кът От както я няма партията майка *lol*

flipicha
10.12.2010 11:23

Нормално е всеки да мрази ЦСКА.Все пак това е наи-успелият български клуб във всяко едно отношение!

popi84
10.12.2010 09:44

Не знам какво да си натикам в г.за, ама не на мен резаците викаха ЦСКА П..ЕРАС!!! *lol* Аиде на село, футболни дебили такива, стига са ви крепяли на системи вече, платете си тока и водата, или изчезваите по селата. Един голям черно бял к.р за всички червени к.рви!!!

marinov_user
10.12.2010 09:28

Хей Попинньо, що не вземеш да си натикаш един здрав червен армейски кур в дупето а? *party*

popi84
10.12.2010 09:11

Няма кво да го мислят ми направо да ги пращат там!!! Не е толкова страшно, питаите жълтите си събратя от Пловдив. След има няма 3 години, ще се завърнете в А група, а до тогава ще цепите мрака с дербита като това Събота *lol* Хахаха да го д.хате червени мастии