Трима спорят за ренде №1 в \"А\" група

08:50
Трима спорят за ренде №1 в \"А\" група
Трима футболисти са лауреати за званието ренде №1 на есенния сезон в "А" група. Класацията на чугунените крака се води от играчи, натрупали по 7 жълти картона. Това са Юлиян Петков от Академик София, Янко Сандански от Пирин Благоевград и Николай Петров от Калиакра Калиакра. На последния обаче една част от картоните са за пререкания с реферите, съобщава "7 дни спорт".

По шест предупреждения имат Даниел Гаджев (Монтана), Антон Личков (Монтана), Самет Ашимов (Миньор), Ал. Д. Александров (Черно море), Ивайло Димитров (Локо Сф), Дарко Савич (Локо Сф), Виктор Генев (Славия) и Борис Галчев (ЦСКА).

Напълно закономерно в класацията на състезателите с най-много жълти наказателни картони са защитници или дефанзивни халфове. Единственият офанзивен футболист е полузащитникът на ЦСКА Борис Галчев, на когото обаче част от картоните също са за разправии с реферите.

От офанзивните футболисти няма нито един в тази класация, но с най-много жълти наказателни картони е нападателят на Берое Петър Димитров - 5, с по 4 картона са Христо Янев (Литекс), Дончо Атанасов (Черно море), Владимир Мичев (Монтана) и Иван Александров (Калиакра).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация