Морати: Няма да има повече извинения

15:39
Морати: Няма да има повече извинения
Президентът на Интер Масимо Морати заяви, че се "чувства предаден", след като европейският клубен шампион падна с 0:3 при гостуването на Вердер Бремен в Шампионската лига.

Морати, освен това предупреди цялото треньорско ръководство и играчите, че трябва задължително да спечелят Световното клубно първенство. Той заяви:
"Чувствам се предаден, както винаги, когато губим. Повече няма да има извинения. Световното клубно първенство трябва да бъде спечелено".

Тимът на "нерадзурите", който има сериозни проблеми с контузени играчи, заминава за ОАЕ в момент, в който стола на наставника Рафаел Бенитес се клати. Попитан за испанеца, Морати заяви:

"Засега не искам да създавам проблеми, нито преди, нито по време на клубното първенство. След това ще видим".

Защитниците Майкон и Кристиан Киву почти сигурно ще се завърнат в игра за полуфиналите през следващата седмица, докато Жулио Сезар и Диего Милито се надяват да участват в евентуален финал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

don_a4o
09.12.2010 15:51

Морати чак сега ли разбра, че е предаден, в Шл може да се паднат Барса, Реал, Манчо, Челси ,в калчото са на 10т от Милан, ОАЕ трябва да го вземат, Бенитес нестава за нито 1 отбор