Мартин Петров притеснен, че може да спре с футбола

09:51
Мартин Петров притеснен, че може да спре с футбола
Сериозно притеснен от множеството контузии, които го преследват напоследък е националът Мартин Петров. След церемонията "Футболист на годината", играчът на Манчестър Сити каза, че в момента го интересува единствено здравето му. Мартин е силно обезпокоен, че може да се случи най-лошото, а именно прекратяване на кариерата.

"Притеснен съм сериозно за състоянието си. Лекарите ми казват, че всичко е наред, но аз продължавам да чувствам болки когато ходя и тичам. Знам, че не е наред. Много футболисти са прекратявали кариерите си, заради такива контузии, а аз вече за пореден път имам проблем на това място. Вече започват да ми минават мисли, че мога да прекратя кариерата си, да спра с футбола. Надявам се, че ще се възстановя, но в момента ми е наистина много тежко", сподели Мартин.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

charpaka
28.12.2008 14:05

Ако се наложи по-добре да се откаже от футбола, защото здравето е най-важно и може да изгуби крака си.

Ние ще си знаем, че Марто е най-доброто ни крило в последните 10 години и ще си го спомняме винаги. Няма нужда от жертви, стига толкова жертви. Най-важно е здравето.

vasil_CSKA
28.12.2008 13:17

дано не се откаже,защото наистина без него няма да има национален отбор

paco_kl
28.12.2008 12:09

искам да изразя безпокойството си относно състоянието на един от най-добрите ни футболисти в момента-мартин петров.надявам се да се оправи и да продължи с добрите си игри,защото съм сигурен,че тепърва има какво да покаже на цял свят.дерзай марто-ти си голям.стискай зъби и дано господ е с теб.без теб няма национален отбор