Марсилия победи Челси, за Спартак остана Лига Европа

23:59
Марсилия победи Челси, за Спартак остана Лига Европа
Олимпик Марсилия победи Челси като домакин в последен мач от груповата фаза на Шампионска лига. Срещата на "Стад Велодром" приключи при резултат 1:0 за французите.

Единственото попадение в двубоя реализира бразилският нападател на домакините Брандао в 81-а минута.

В другата среща от тази група Жилина загуби като домакин с 1:2 от Спартак Москва. В началото срещата бе прекъсната на два пъти, защото гостуващите руски фенове хвърлиха множество факли и други предмети на терена. В началото на второто полувреме домакините поведоха след попадение на Майтан в 48-а минута. Шест минути по-късно обаче бразилският халф на Спартак Рафаел Мескини - Алекс изравни резултата, а сънародникът му Ибсон вкара победното попадение за руския тим в 61-а минута. Ибсон също така получи и червен картон 12 минути преди края на мача, но това не помогна на Жилина да достигне поне до равенството.

По този начин в група "F" на първо и второ място се класираха Челси и Марсилия, а Спартак Москва се прехвърля в турнира Лига Европа.

\"\"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

strong4chelsea
09.12.2010 19:05

red не знам колко си гледал и колко не обаче имаше 2 стопроцентови дузпи за Челси второ това че имаме някой др мач без победа не значи нищо моля те не ми казвай че не зависите точно от 2-3 човека в началото без Рууни се видя и вие колко сте добре ама свикнахте и се оправихте не се притеснявай за нас ще се оправим миналата година когато ви бихме на 2 пъти..Ама не то тва е българина дай му възможност и ще се подиграва 100 години...

red_devil17
09.12.2010 13:31

Тия Шмелсито аз даже вече се учудвам , когато бият *lol* Въпрос на време беше да спукат гуми... Неможе отбор с толкова претенций да зависи от двама или трима играчи... Сега ще кажете , че това е мач без значение - Да така е , но самата игра която видях от Смелсито на репортажа беше трагична , а и не може да ми излезете с оправданието , че сте играли с резервите , тъй като всички най-добре бяха на терена *thumb_up*