Гаджев: По-добре 1:0, отколкото да има драми

21:34
Гаджев: По-добре 1:0, отколкото да има драми
Полузащитникът на Левски Владимир Гаджев изрази задоволството си от факта, че "сините" продължават напред за Купата на България, въпреки че победиха Берое само с 1:0.

Халфът, който донесе днешния успех за столичани, заяви: "Както можехме да победи Берое с 3:0 или 4:0, така и Берое имаха доста шансове, особено през първото полувреме. Аз след мача в Белгия казах, че е по-добре да побеждаваме с 1:0, вместо да правим драми, 2:2, 3:2 или нещо подобно, а ние все да сме недоволни. Мисля, че 1:0 е добре и заслужено продължавам е напред".

Гаджев допълни, че Купата на България е втората по значимост цел за тима, но "сините" ще се борят за нея.

Полузащитникът сподели още: "Да, направихме доста пропуски и искахме да си решим мача, колкото се може по-бързо. В крайна сметка, Берое е един от малкото добри отбори в България и не ни беше лесно. Важното е, че вкарахме в редовното време и победихме. Това е втората по значимост цел за нашия отбор и ние ще я преследваме докрай".

Гаджев коментира и играта на тима: "Мисля, че нямаме проблеми в халфовата линия. Опознахме се с момчетата, които дойдоха тази година. Знаеме си силните страни, слабите също, така че се подсигуряваме".

Попитан дали Левски ще даде всичко от себе си в срещата със Спортинг Лисабон, Гаджев заяви: "За нас мача със Спортинг е доста сериозен, за тях - не мога да кажа. Искрено се надяваме феновете да напълнят стадиона както в предишните два мача. Целия отбор се надяваме те да дойдат и да ни подкрепят. Ние ще излезнем както за победа, както и да измием срама от това, което направихме там, загубата с 0:5".

Българският национал завърши с думите, че случката с Гара Дембеле е неприятна, но отбора все пак подкрепя своя голмайстор. Халфът заяви: "Подкрепяме Гара. Това е неприятно нещо за него, но всички сме хора. Видяхте, че Гути направи същото, но не смятам, че трябва да нападаме Гара. Напротив, ние сме зад него! Той ще бъде наказан по правилник, така че няма какво да коментираме".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация