Милиев: В края е най-трудно, но трябваше да победим

21:30
Милиев: В края е най-трудно, но трябваше да победим
Бранителят на Левски Йордан Милиев заяви, че срещата с Берое е била доста тежка, но най-важното е, че "сините" продължават напред за Купата на България.

Защитникът, който си партнираше с Иво Иванов, заяви след двубоя: "Беше един труден мач. Мисля, че имахме превъзходство, имахме много положения, но не успяхме да реализираме повече попадения. Важна е победата в този мач".

Милиев сподели още: "Имах проблем в дясното бедро преди срещата, но въпреки всичко преценихме с треньорското ръководство, че трябва да взема участие в този мач. Чувствам се добре. Аз съм казвал винаги, че в Левски няма слаби футболисти. С който и да играя се чувствам добре. Лека полека започваме да играем целия отбор по-добре. След една добра подготовка през зимата ще изглеждаме много по-добре".

Попитан какво са си казали играчите на полувремето, когато резултата бе 0:0, бранителят отговори: "Казахме си, че трябва да победим на всяка цена, че независимо как играем през второто полувреме трябва да дадем всичко от себе си. В края на сезона е най-тежко, най-трудно, натрупаха ни се много мачове. Трябваше да дадем всичко от себе си, да победим и да продължим напред в турнира за Купата на България и през следващата година. Аз смятам, че като направим една добра подготовка ще изглеждаме по съвсем различен начин".

Македонският халф на Левски Дарко Тасевски пък заяви след победата над Берое: "Всички знаем, че Берое е носител на Купата на България, съвсем нормално беше да се получи тежък мач, но най-важното е, че успяхме да бием и да продължим напред в турнира". Полузащитникът допълни: "Физически съм зле, но най-важното е, че нямам повече болки в крака. С времето всичко ще се оправи. Има една седмица, за да вляза в ритъм за мача със Спортинг Лисабон".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация