Феномена призна: Алекс е мой син

17:12
Феномена призна: Алекс е мой син
Бразилският нападател Роналдо призна днес официално, че е баща на петгодишно момче, родено в Япония, но живеещо в Сингапур.

Феномена трябваше да признае бащинството след направен ДНК тест. "Алекс е мой син, брат на другите ми три деца. Аз винаги ще се държа като негов баща", написа 34-годишният Роналдо на своя страница в "туитър".

"Резултатите от теста потвърдиха чувствата, които усетих, след като се срещнах с Алекс", добави нападателят, който за първи път видя детето си в понеделник.

Проведеният ДНК тест, който поиска бившия бразилски национал, показа, че точно той е баща на момчето, което е родено в Япония, но е с бразилско потекло. Майката на детето - Мишел Умезу, се опитва от 2009 година да накара Роналдо да признае своя син. Тя вече разказа, че се е срещнала с играча на парти в Токио през 2002 година, когато "селесао" празнували спечелването на световната титла в Япония и Южна Корея. Тя освен това сподели, че е забременяла от голмайстора през 2004 година, когато Феномена се върнал в японската столица, но вече на турне с Реал Мадрид. Умезу е бразилка, на 28 години, която живее в Сингапур.

Роналдо, който е момента играе за Коринтианс, вече има три деца - десетгодишен син от бившата си съпруга Милене Домингеш, както и две по-малко дъщери, от сегашната си съпруга Биа Антони. Нападателят вече обяви, че ще сложи край на кариерата си през следващата година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация