Фърги: Излизам с най-доброто срещу Валенсия

18:12
Фърги: Излизам с най-доброто срещу Валенсия
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че ще пусне в игра най-силния си състав срещу Валенсия в днешния двубой от Шампионската лига.

Тимът от "Олд Трафорд" се класира за следващата фаза на най-комерсиалния европейски клубен турнир, но "червените дяволи" все пак ще се борят за първото място в групата. Фърги можеше да даде почивка на някои от звездите си за мача с "прилепите", тъй като на тима му предстоят мачове с Арсенал и Челси през месец декември.

Манчестър Юнайтед обаче не игра в събота, заради отложената среща с Блекпул, а дербито с Арсенал е чак в понеделник, така че шотландецът заяви, че ще пусне всичко най-добро тази вечер на "Олд Трафорд".

"Ние трябва да сме внимателни, за да не се срещнем още сега с другите големи отбори като Реал Мадрид, Барселона и Байерн Мюнхен, които водят в своите групи в този момент. Ние знаем, че за да не се срещнем с тях, трябва да спечелим групата и точно това възнамеряваме да сторим".

Фъргюсън допълни: "Ние предпочитахме да играем в събота. Единственото предимство за нас бе, че никой не се контузи. Момчетата обаче не са играли от 10 дни. Аз ще използвам най-силния си състав срещу Валенсия, а след това ще имаме шест дни, за да се подготвим за Арсенал, така че нещата са ОК". Английският гранд оглавява групата с актив от 13 точки от 5 мача, докато Валенсия има 10, но може да грабне първото място при успех на "Олд Трафорд" и победа с добра голова разлика. Фърги завърши с думите: "В европейските мачове, моите играчи разбраха, че трябва да са концентрирани на 100%. Атмосферата е различна, различно е предизвикателството. Всички искат да играят в Европа. Ние знаем, че като спечелим групата навлизаме в тази част на турнира, когато става най-интересно".

Все още не се знае дали Димитър Бербатов ще играе тази вечер, но е много вероятно българинът да започне като титуляр след петте попадения в мрежата на Блекбърн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ajungata
08.12.2010 15:39

Това, ако ви беше наи-доброто, горко ви тежко по-нататък! *lol*

Notlike
07.12.2010 20:03

Валенсия са костелив орех, в Испания направиха Юнайтед на пух и прах, но там оцеляха "червените дяволи". Този път може и да не излязат сухи, но пък може и Манчо тотално да смажат испанците и да си вземат групата без проблем. И все пак Валенсия направи много добри постижение, с оглед на своя бюджет и играчите, които има, евала правя на Емери *smile*

don_a4o
07.12.2010 18:19

Мач без значение но успех срещу Валенсия не са лесен съперник и дано др Пон ви нашарим дупенцата